Σαββατοκύριακο με άρωμα γυναίκας στο Ελπιδοχώρι - Free Sunday
Σαββατοκύριακο με άρωμα γυναίκας στο Ελπιδοχώρι

Σαββατοκύριακο με άρωμα γυναίκας στο Ελπιδοχώρι

Στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου, το όμορφο Ελπιδοχώρι (https://www.elpidohori.gr) σε ένα κτήμα 31 στρεμμάτων στην περιοχή της Αργολίδας με αιωνόβιες ελιές, οπωροφόρα δένδρα και πολλά αυτοφυή βότανα μας καλεί σε ένα διήμερο χαλάρωσης –σώματος και νου- και αυτογνωσίας.

Μέσα από μοίρασμα και συζητήσεις, βιωματικά παιχνίδια, περιπάτους, χαλαρή άσκηση και ασκήσεις αναπνοής, θα έρθουμε μέσα από την ομάδα πιο κοντά σε μας, διασκεδάζοντας.

Η παρέα θα συναντηθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ. και θα παραμείνει μαζί μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. (Σε περίπτωση που θα ήθελες να έρθεις από την Παρασκευή, το Ελπιδοχώρι μπορεί να σε φιλοξενήσει με ένα μικρό επιπλέον κόστος.)

Το φαγητό φτιαγμένο από τοπικά προϊόντα και όσα παράγει το Ελπιδοχώρι είναι σπιτικό και χορτοφαγικό.

Το πρόγραμμα και οι δραστηριότητες έχουν επίκεντρο τη φύση και στο κόστος συμμετοχής των 70 ευρώ περιλαμβάνονται μια διανυκτέρευση, ένα πρωινό, τρία χορτοφαγικά γεύματα και όλες οι δραστηριότητες. Δεν περιλαμβάνονται η μεταφορά από και προς το Ελπιδοχώρι και ο ΦΠΑ.

Το Σαββατοκύριακό συντονίζει η Ιωάννα, με αρχικές σπουδές στις επιστήμες του περιβάλλοντος, στα παιδαγωγικά και στη συμβουλευτική, την  yoga, το διαλογισμό και το thai μασάζ. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζει τις γνώσεις και τις δεξιότητες της για να προσφέρει σε ομάδες νέων και ενηλίκων δράσεις που ενδυναμώνουν τη σύνδεση μας με τη φύση, χαλαρώνουν το σώμα και το πνεύμα, βοηθούν έμμεσα στην εξερεύνηση του εαυτού μας και στηρίζουν την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων μας.

Πως θα φτάσεις στο Ελπιδοχώρι; Μόλις 130 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 15 χιλιόμετρα από τις Μυκήνες και 25 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο σε ένα λοφίσκο βρίσκεται το Ελπιδοχώρι. Τα έξοδα μεταφοράς από και προς δεν περιλαμβάνονται, αλλά αν έχεις χώρο στο αυτοκίνητό σου και θέλεις παρέα στο ταξίδι πες το μας και θα φροντίσουμε και παρέα να έχεις και να μοιραστείς τα έξοδα βενζίνης και διοδίων.

Συμμετοχές και ερωτήσεις:

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κιν. 697 4150 700

Περισσότερα για το Ελπιδοχώρι www.elpidohori.gr