Η Swarovski καλωσορίζει την Άνοιξη με νέα συλλογή - Free Sunday
Η Swarovski καλωσορίζει την Άνοιξη με νέα συλλογή

Η Swarovski καλωσορίζει την Άνοιξη με νέα συλλογή

 

Η φύση διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ολοκαίνουργια σχέδια με τα οποία η Swarovski υποδέχεται την άνοιξη, όπως εξηγεί η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin: «Η νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 δίνει έμφαση στο χρώμα και στο πώς αυτό πυροδοτεί συναισθήματα και αλλάζει τη διάθεση. Στη φύση συναντάμε τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά χρώματα και πάντοτε υπήρξε σημαντική πηγή έμπνευσης τόσο για την επωνυμία όσο και για μένα. Αυτή την άνοιξη, μια σειρά από θηλυκές ροζ και μοβ αποχρώσεις ζωντανεύουν σαν το φτερούγισμα της πεταλούδας, χαρίζοντας έμπνευση για ντελικάτα αλλά και πιο μοντέρνα κοσμήματα».

9 LILIA BRACELET min

 

Η Swarovski επανέρχεται στις αιθέριες και ποιητικές πεταλούδες και δημιουργεί μια πολυπόθητη συλλογή κοσμημάτων που περιλαμβάνει από λεπτεπίλεπτα έως εκθαμβωτικά μοτίβα. Η μοντέρνα και πληθωρική οικογένεια κοσμημάτων Light Orchid αναδεικνύει την εμβληματική δεξιοτεχνία της επωνυμίας και την τεχνογνωσία όσον αφορά το κρύσταλλο. Η εξόχως ρομαντική οικογένεια προϊόντων Lilia φέρνει την άνοιξη, χάρη στην ολοκαίνουργια παλέτα αστραφτερών ροζ κρυστάλλινων αποχρώσεων Swarovski που συνδυάζονται με επιμεταλλώσεις σε απαλό ροζ χρυσό. Μοντέρνα σχέδια όπως ασύμμετρα σκουλαρίκια, κολιέ σε σχήμα Y και δαχτυλίδια που φοριούνται μαζί κάνουν τη σειρά να ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

12 LILIA RINGS min

Το φρέσκο ανοιξιάτικο look συμπληρώνουν οι ρευστές γραμμές, όπως στα μακριά σκουλαρίκια Lilia ή στα πολύχρωμα σκουλαρίκια Fit, αλλά και στα μακριά κολιέ που προσθέτουν μια διακριτική πινελιά λάμψης στις εμφανίσεις σας.

12 LILIA RINGS min

Με μια πληθώρα χρωματιστών και θηλυκών κομματιών, η Swarovski φροντίζει ώστε κάθε πολυδιάστατη γυναίκα να βρει τη λάμψη που της αξίζει, κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε εμφάνιση.