«Και στα δώρα για τη μαμά και το παιδί, η επιλογή σου είναι βιολογικά καλλυντικά Anne Geddes» - Free Sunday
«Και στα δώρα για τη μαμά και το παιδί, η επιλογή σου είναι  βιολογικά καλλυντικά Anne Geddes»

«Και στα δώρα για τη μαμά και το παιδί, η επιλογή σου είναι βιολογικά καλλυντικά Anne Geddes»

Είσαι μέλλουσα μαμά και θέλεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου, τα πιο όμορφα καλλυντικά, γεμάτα από αγνή βιολογική φροντίδα; Επιλέγεις καλλυντικά Anne Geddes.

Είσαι μαμά και χρειάζεσαι το καλύτερο για το μωρό, το παιδί  ή εσένα; εμπιστεύεσαι  τα βιολογικά καλλυντικά, που είναι φτιαγμένα από φυσικά συστατικά από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, χωρίς γενετικά τροποποιημένες ουσίες, χωρίς παραφίνη, χωρίς παρασιτοκτόνα και με άρωμα αποκλειστικά από φυσικά εκχυλίσματα & έλαια. Λες ναι στα καλλυντικά Anne Geddes!

Είσαι εκείνη, που θέλει να αγοράσει κάτι όμορφο και αγνό, για τις γιορτές, για φίλους και συγγενείς;  

Eίσαι γυναίκα, που εμπιστεύεται τη φύση και τη μοναδικότητά της; η παντοτινή και μόνη επιλογή σου σε ομορφιά και υγεία, είναι τα βιολογικά καλλυντικά Anne Geddes από την Pure Pharma.

Και στα δώρα σου, μόνο Anne Geddes!

----------------------------------------------------------------------------------

Η Pure Pharma φέρνει στην Ελλάδα τα απολύτως φυσικά καλλυντικά ANNE GEDDES με βιολογική πιστοποίηση προσδοκώντας να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με την απαιτητική μαμά, που θέλει το καλύτερο για τον εαυτό της και για τους δικούς της ανθρώπους.  

Επιλέγουμε προιόν για  τη μαμά και γενικότερα για τη γυναίκα:

AG Prodotti mamma 2017 1

  • Bio ενυδατική κρέμα σώματος . Η ενυδατική δράση και το εκχύλισμα του άνθους λωτού και οι μαλακτικές ιδιότητες του βερύκοκου και του argan oil βοηθούν στη θρέψη και στη γρήγορη ανάπλαση του ξηρού ή σκασμένου δέρματος. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, βελτιώνει την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος, αποκαθιστώντας τη λάμψη και την υγρασία του  στα φυσιολογικά επίπεδα.



Επιλέγουμε προϊόν για το μωρό:

AG Foto linea bimbo 2017 new 1

  • Βιολογικό παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο. Το παιδικό σαμπουάν και αφρόλουτρο αποτελείται από καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και πρωτεΐνης ρυζιού. Είναι εμπλουτισμένο με αλόη, δίνοντας επιπλέον προστασία και ενυδάτωση. Είναι κατάλληλο για την καθημερινή υγιεινή και ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες ή για δέρματα με ατοπική τάση.
  • Τα ANNE GEDDES είναι πιστοποιημένα από τον CCPB (Ιταλικός συνεταιρισμός πιστοποίησης βιολογικών προιόντων) 
  • Δε χρησιμοποιούνται συνθετικά συστατικά, όπως παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες, βαζελίνη, SLS/SLES, parabens, PEG’s, φαινοξυαιθανόλη, γενετικά τροποποιημένες ουσίες, συνθετικά αρώματα ή χρώματα, ενώ χρησιμοποιούνται σε υψηλή περιεκτικότητα φυσικά ή φυσικής προέλευσης συστατικά.
  •  Είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο!

Τα προϊόντα ANNE GEDDES διατίθενται από την Pure Pharma, σε επιλεγμένα φαρμακεία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

www.pure-pharma.gr