Το ελληνικό brand THEMIS • Z υποδέχεται το καλοκαίρi - Free Sunday
Το ελληνικό brand THEMIS • Z υποδέχεται το καλοκαίρi

Το ελληνικό brand THEMIS • Z υποδέχεται το καλοκαίρi

Το ελληνικό brand THEMIS • Z υποδέχεται το καλοκαίρι με νέα σχέδια σε τσάντες και αξεσουάρ και μια εκλεπτυσμένη συλλογή resort wear που ανεβάζει τον πήχη του στυλ.

Χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή τύπο ως «η επιτομή της σύγχρονης ελληνικότητας». Αγαπήθηκε για την απλότητα των γραμμών και τη λιτή πολυτέλεια των υλικών της.

Όρισε την ανεπιτήδευτη κομψότητα μέσα από μοτίβα και γραμμές που μεταφέρουν την ελληνική αρχιτεκτονική με έναν τρόπο απλό, μα συνάμα γοητευτικά περίπλοκο.

THEMIS Z RESORT WEAR SS18 CAMPAIGN 1

Η σειρά γυναικείων αξεσουάρ THEMIS • Z, της Ελληνίδας σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και ολοκληρώνεται με μια ready to wear συλλογή ρούχων που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο resort wear.

Για την Α/Κ 2018, η Ελληνίδα σχεδιάστρια εμπνέεται από τις ζεστές αποχρώσεις της γης, παίζει με το έντονο μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης, ενδίδει στο σκονισμένο ροζ και δανείζεται το crispy λευκό για τσάντες που αφήνουν το στίγμα τους με την απαράμιλλη κομψότητά τους.

THEMISZ BAGS SS18 10 min 1 2 min

Κλασικά σχέδια και νέες προσθήκες, όπως η φινετσάτη belt bag με τη χρυσή αλυσίδα, η κομψή pochette με το χαρακτηριστικό Infinity μοτίβο σε χρυσό και οι «ρευστές» tote και shopper που με το αφοδράριστο σουέντ μιμούνται τις οργανικές φόρμες της φύσης, χαρίζοντας αίσθηση απόλυτης ελευθερίας, συνθέτουν μια συλλογή από τσάντες που κάθε σύγχρονη γυναίκα επιθυμεί να αποκτήσει.

Το best seller του περυσινού καλοκαίρι, το χειροποίητο ψάθινο καλάθι με τις ζωγραφισμένες στο χέρι αέναες καμπύλες εξελίσσεται, ντύνεται με νέα χρώματα και αποκτά τη μικρή εκδοχή του: μια full-moon ψάθινη τσάντα, έτοιμη να ολοκληρώσει κάθε καλοκαιρινό look.

THEMISZ RTW SS18 3 min 1 2 min

«Για εμένα το THEMIS • Z αφορά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής. Πρόκειται για ένα brand όπου η κομψότητα συναντά την απλότητα, γεννώντας την πιο ουσιαστική μορφή της πολυτέλειας»., εξηγεί η Θέμις Ζουγανέλη, καθιστώντας απολύτως φυσική την εξέλιξη του brand και την προσθήκη μια νέας συλλογής ρούχων σοφιστικέ αισθητικής.

Κάπες από απαλό σουέντ και διακοσμημένες με μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία ή από μεταξωτό λινό ύφασμα και χρωματιστά μοτίβα σε όλη την επιφάνειά τους, μεταξωτά tops με spaghetti straps σε nude αποχρώσεις και pop χρώματα, χαλαρά σορτς και μάξι φούστες άλλοτε διακοσμημένες με μια φάσα χρωματιστών μοτίβων στο τελείωμα του ποδόγυρου και άλλοτε με μπλε, πράσινα και κόκκινα γεωμετρικά σχήματα σε όλη την επιφάνειά τους για statement εμφανίσεις απαρτίζουν μια συλλογή από κομμάτια που σαγηνεύουν με τον κλασικό, αλλά συγχρόνως signature σχεδιασμό τους.

THEMISZ RTW SS18 5 min 2 min

Τη δυναμική γοητεία της συλλογής απογειώνουν τα λευκά μακριά καφτάνια, οι maxi φούστες, οι κάπες και τα tops που με τα χρυσά διακοσμητικά στοιχεία κλέβουν τις εντυπώσεις και ανάγονται σε iconic κομμάτια, απαραίτητα για κάθε κομψή εμφάνιση στα παραθαλάσσια θέρετρα.

THEMISZ RTW SS18 19 min 2 min

Κατασκευασμένες στο χέρι, από άριστους τεχνίτες και εξαιρετικά υλικά, οι δυο νέες  συλλογές THEMIS • Z καλωσορίζουν το καλοκαίρι χαρίζοντας διαχρονικές δημιουργίες στις γυναίκες που είναι πραγματικές connaisseurs του στυλ.

__________________________________________________

SHOWROOM: Στησιχόρου 1, Κολωνάκι, +(30) 210 7250442

OFFICIAL WEBSITE & E-SHOP: www.themisz.com

I