To Livly φέρνει τις επιλογές τις Φελίσιας σε εμάς! - Free Sunday
To Livly φέρνει τις επιλογές τις Φελίσιας σε εμάς!

To Livly φέρνει τις επιλογές τις Φελίσιας σε εμάς!

Το livly.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα για να διαλέξεις! 

Η νέα του συνεργασία με την Φελίσια Τσαλαπάτη μας έχει ενθουσιάσει! Τώρα, μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να βρεις hand picked επιλογές της αγαπημένης μας παίκτριας από το Survivor. Προσφέροντας μας μια ματιά στο style της και στην ντουλάπα της. Μεταξύ των επιλογών της θα βρεις αέρινα φορέματα, μοναδικά prints & κομμάτια Eλλήνων σχεδιαστών. Ανακάλυψε τι κρύβεται στην συλλογή της Φελίσιας.

Πολύχρωμα υφάσματα, πολυτελή υλικά και υπέροχα σχέδια αποδεικνύουν την εμμονή του brand στο στυλ και την ανάδειξη της θηλυκότητας κάθε γυναίκας. Είναι απαραίτητο για αυτούς να παρέχουν στo κοινό τους την ποιότητα και την κομψότητα που κάθε γυναίκα αναζητά. Για αυτές που θέλουν να διαφέρουν έχουμε να πούμε το εξής, όλα τα σχέδια υπάρχουν σε περιορισμένα κομμάτια για αυτό πρέπει να προλάβεις το αγαπημένο σου πριν εξαντληθεί! Το site είναι εύχρηστο, οι τιμές προσιτές και η παράδοση άμεση σε όλη την Ελλάδα. Μπορείς να κάνεις παραγγελία και τηλεφωνικά ενώ η πληρωμή γίνεται με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί!

DSC 0029 2DSC 0105 2 1

DSC 0013 2 1DSC 0233 1

DSC 0050 1DSC 0236 1

Το Livly.gr υποδέχεται το καλοκαίρι του 2018 με τη νέα συλλογή μαγιό Ελληνίδας σχεδιάστριας. Η συλλογή αναδεικνύει το γυναικείο σώμα σε ευφάνταστους συνδυασμούς χρωμάτων, υφασμάτων και prints.Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η αγαπημένη μας Φελίσια με την κολλητή της, δίνοντας της μια φρέσκια και παρεϊστικη διάθεση. Τέλος, στο Facebook και στο Instagram τους μπορείς να βρεις στυλιστικές προτάσεις για το πως να συνδυάσεις τα κομμάτια της συλλογής τους.

Επισκέψου το livly.gr και ανακάλυψε τα κομμάτια που λείπουν από την ντουλάπα σου!