Η Martha Hunt είναι η γυναίκα PINKO Spring/Summer 2019 - Free Sunday
Η Martha Hunt είναι η γυναίκα PINKO Spring/Summer 2019

Η Martha Hunt είναι η γυναίκα PINKO Spring/Summer 2019

Το αυθεντικό στυλ είναι έμφυτο στοιχείο του DNA του PINKO,  ένα brand που συνεχίζει την επανάσταση στη νέα συλλογή Spring/Summer 2019, επαναπροσδιορίζοντας τα standards της σύγχρονης θηλυκότητας. Η αναζήτηση στις ρίζες και την προέλευση συνεχίζεται, φέρνοντας στο φως το στυλ που είναι πάντα καινούργιο και αναφέρεται σε μια προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από αυθόρμητο αισθησιασμό, υποκινούμενο από την ultra-glamour αισθητική.

PINKO DSP01 min

Είναι αποφασιστική και περίεργη, πιστεύει στην καλοσύνη και θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος για να αναδείξει αυτό που φοράει είναι τα outfits που αποπνέουν ανεπιτήδευτη ευκολία και αυτοπεποίθηση. Η Martha Hunt είναι η τέλεια προσωποποίηση της γυναίκας PINKO για την καμπάνια  Spring/Summer 2019: ένας υπαινιγμός της ‘80s φιλοσοφίας του glam-rock ειδώλου Jerry Hall.

PINKO DSP03 min

Η προσωπικότητα της Martha συνδέεται φυσικά με τη νέα συλλογή του brand: θηλυκότητα, αισθησιασμός, απρόσμενο και αυτοπεποίθηση με μια ματιά στο μέλλον. Η Spring/Summer 2019 collection παρουσιάζει ένα εκλεκτικό, σοφιστικέ στυλ, περιέχοντας κομμάτια με ευκολία στο συνδυασμό τους και iconic pieces για τη γυναίκα που χαρακτηρίζεται από την αυθόρμητη και πηγαία κομψότητα.

PINKO SP01 ARABA min

Η γυναίκα PINKO επιλέγοντας φορέματα της νέας συλλογής, αποκαλύπτει τον θηλυκό της εαυτό, τονίζοντας τη rock & roll ψυχοσύνθεσή της. Μια disco ατμόσφαιρα όπου οι νυκτερινές αποχρώσεις συναντούν ελαστικά εφέ, λαμπερές λεπτομέρειες και ελκυστικό αισθησιασμό. Τα φορέματα με ενσωματωμένο choker και παγιέτες αποτελούν απαραίτητο στοιχείο του DNA της ΡΙΝΚΟ και γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά μέσω των τρισδιάστατων και εκθαμβωτικών στοιχείων που φωτίζουν όλο το outfit.

PINKO SP05 min

Η νέα PINKO συλλογή μας ταξιδεύει από τα glitter effects και τα lamé στοιχεία, σε ένα νέο τροπικό, εξωτικό mood που χαρακτηρίζεται από το snake print που τραβάει την προσοχή και συνδυάζεται με δαντέλα και military επιρροές. Τα PINKO Shoes To Rock αποκτούν και αυτά νέα υφή, με νέες neon αποχρώσεις και snake print λεπτομέρειες.

PINKO SP07 min

Η εμβληματική LOVE BAG, το iconic piece της PINKO, διακοσμείται και πάλι με καρφίτσες, ετικέτες, διαφάνειες και παγιέτες, αλλά και με glossy λεπτομέρειες του Cover in Love, τα οποία της προσδίδουν ένα σύγχρονο άγγιγμα.

PINKO SP08 min