Τα χειροποίητα σανδάλια που πρέπει να αποκτήσεις - Free Sunday
Τα χειροποίητα σανδάλια που πρέπει να αποκτήσεις

Τα χειροποίητα σανδάλια που πρέπει να αποκτήσεις

Ελληνικός μινιμαλισμός με boho luxe πινελιές σε μοναδικές δημιουργίες για γυναίκες που αφήνουν το στίγμα τους. Η νέα Greek Chic Handmades συλλογή για το (περίεργο) καλοκαίρι 2020 είναι εδώ και δεν κάνει συμβιβασμούς. 

Untitled 2 min

Ελευθερία, άνεση και στιλ σε σχέδια που αντέχουν στον χρόνο. Η αγάπη για την αέρινη μεταξένια κορδέλα που «έδεσε» υπέροχα με το δέρμα (ένα design που ουσιαστικά εισήγαγε το brand στην αγορά το 2012) έγινε λατρεία. Έτσι, στο φως του καλοκαιριού ξεπροβάλλουν σε όλο τους το μεγαλείο η «Ελευθερία», η «Γαλήνη», η «Ρέα» και η «Δήμητρα» με μια εντυπωσιακή παλέτα 15 χρωμάτων για τις υφασμάτινες κορδέλες που αγκαλιάζουν με χάρη το πόδι.

Untitled 1 min

Τα δέρματα προσφέρονται σε 6 χρώματα και η τελική επιλογή για το σανδάλι αφήνεται στη φαντασία κάθε γυναίκας, που μόνο αυτή ξέρει τι θέλει.

Η καθηλωτική bridal σειρά απευθύνεται σε νύφες που την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους επιλέγουν τον σικ ρομαντισμό για να μείνουν αξέχαστες.

Galene min

Παράλληλα, η σειρά «chain collection» (με τη δερμάτινη αλυσίδα-υπογραφή του brand), ύμνος στη διαχρονική απλότητα της ελληνικής ομορφιάς, εμπλουτίστηκε φέτος με νέα σχέδια.

Danae min

Με τη «Δάφνη», την «Άρτεμις» και τη «Θάλασσα», το Greek Chic Handmades τιμά την ελληνική παράδοση κατασκευής χειροποίητων σανδαλιών, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες νέες τεχνοτροπίες και τεχνικές. Εξερευνώντας την πλήρη συλλογή, είναι βέβαιο ότι θα σας κερδίσουν τα μοναδικά Gladiators, που πάντα ξεχωρίζουν. Εντυπωσιακά όμορφα και εντυπωσιακά άνετα.

Daphne min

Τα σανδάλια και οι τσάντες Greek Chic Handmades σχεδιάζονται από την Ελευθερία Τυράκη, κατασκευάζονται στην Αθήνα με κορυφαίας ποιότητας ιταλικά δέρματα και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Website: https://greekchichandmades.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/GreekChicHandmades/

Instagram: https://www.instagram.com/greekchichandmades/

Pinterest: https://www.pinterest.com/greekchic/