Πώς θα αποκτήσετε πυκνά φρύδια - Free Sunday
Πώς θα αποκτήσετε πυκνά φρύδια

Πώς θα αποκτήσετε πυκνά φρύδια

Τα φρύδια μας είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Είναι ουσιαστικά εκείνα που διαμορφώνουν την εικόνα μας. Για να τα διατηρήσετε πυκνά και υγιή, εφαρμόστε τα παρακάτω.

Καστορέλαιο

Βουτήξτε μια μπατονέτα σε καστορέλαιο και απλώστε την ποσότητα στα φρύδια σας. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις για λίγα λεπτά και πέστε για ύπνο. Το πρωί, όταν σηκωθείτε, ξεπλύνετε με άφθονο ζεστό νερό. Αν δεν μπορείτε τη μυρωδιά, αφήστε το καστορέλαιο να δράσει για 30 λεπτά.

Λάδι καρύδας

Ζεστάνετε για σχεδόν μισό λεπτό λίγο λάδι καρύδας. Πάρτε μικρή ποσότητα με το δάχτυλό σας και απλώστε τη στα φρύδια σας. Αφήστε το όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα ξεπλύνετε καλά με μπόλικο νερό. Εκτός από πιο πυκνά φρύδια, θα έχετε κάνει κι έναν ήρεμο ύπνο (από τη μυρωδιά της καρύδας).

Γάλα

Απ’ ό,τι φαίνεται, το γάλα δεν κάνει καλό μόνο στα κόκαλά μας αλλά βοηθάει και στον αγώνα μας για πιο πυκνά φρύδια. Πάρτε το γάλα, βουτήξτε σε αυτό μια μπατονέτα και απλώστε. Αφήστε το μέχρι να στεγνώσει και να ξεραθεί. Έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Ελαιόλαδο

Ανακατέψτε λίγο λάδι με λίγο μέλι. Αν χρειαστεί να λιώσετε το μέλι, βάλτε το στα μικροκύματα για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Απλώστε το μείγμα στα φρύδια σας και κάντε μασάζ για λίγα λεπτά. Αφήστε το για 30 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Η βιταμίνη Ε που έχει το ελαιόλαδο θα τα βοηθήσει να μεγαλώσουν και να πυκνώσουν γρηγορότερα.

Λεμόνι

Κόψτε το λεμόνι σε φέτες και, αφού με κυκλικές κινήσεις κάνετε λίγο μασάζ στα φρύδια σας, αφήστε τις φέτες πάνω τους για 15-20 λεπτά. Έπειτα ξεπλύνετε με μπόλικο νεράκι. Εναλλακτικά, μπορείτε να αναμείξετε τις φέτες από ένα λεμόνι με λίγο λάδι καρύδας. Αφήστε το μείγμα να δέσει για 15 μέρες και όταν είναι έτοιμο απλώστε με μια μπατονέτα στα φρύδια σας και πέστε για ύπνο. Ξεπλύνετε το πρωί που θα σηκωθείτε.