Για γερά νύχια - Free Sunday
Για γερά νύχια

Για γερά νύχια

Υπάρχουν αμέτρητα υλικά στη φύση που μπορούν να βοηθήσουν στη γρήγορη ανάπτυξη των νυχιών σας. Πρόκειται για συστατικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν.

Σκόρδο

Τεμαχίστε ένα φρέσκο σκόρδο σε όσα κομμάτια θέλετε και προσθέστε το στο μπουκαλάκι με το γυαλιστικό σας. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το για 7 έως 10 μέρες σε θερμοκρασία δωματίου. Ένας γρήγορος τρόπος είναι να βάλετε τα νύχια σας για λίγα λεπτά στο μείγμα. Και μην ανησυχείτε για τη μυρωδιά. Βάλτε λίγο ξίδι σε ένα μπολάκι και βυθίστε τα εκεί για λίγα λεπτά. Μετά πλύντε τα καλά με σαπούνι και νερό.

Ελαιόλαδο

Χρησιμοποιήστε λίγο χλιαρό ελαιόλαδο για να κάνετε μασάζ στα πετσάκια, αλλά και στα νύχια σας, για 5 λεπτά. Στη συνέχεια φορέστε γάντια και κοιμηθείτε. Πρόκειται για μια θρεπτική φυσική μάσκα για μακριά νύχια που μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ζεστάνετε λίγο λάδι ελιάς και να βυθίσετε σε αυτό τα νύχια σας για 15-20 λεπτά. Μετά βάλτε γάντια και κοιμηθείτε.

Λεμόνι

Αν βάφετε τα νύχια σας συχνά ή αν αναγκάζεστε να το κάνετε γιατί έχετε παρατηρήσει ότι τα νύχια σας έχουν κιτρινωπή όψη, το λεμόνι θα σας δώσει τη λύση. Το λεμόνι, με τα οξέα που περιέχει, θα λειτουργήσει ως φυσικό λευκαντικό και θα απομακρύνει την κιτρινίλα.

Tip: Βουτήξτε τα νύχια σας σε χυμό λεμονιού για 10 λεπτά και αν θέλετε περισσότερη ενυδάτωση και θρέψη προσθέστε και ελαιόλαδο στον χυμό και απολαύστε λαμπερά και γερά νύχια!