Καλοκαιρινά σχέδια για ζουμερά άκρα - Free Sunday
Καλοκαιρινά σχέδια για ζουμερά άκρα

Καλοκαιρινά σχέδια για ζουμερά άκρα

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέρονται τα φωτεινά χρώματα και τα παιχνιδιάρικα σχέδια. Με άλλα λόγια: Μην περιορίζετε τον εαυτό σας! Διασκεδάστε  και αποκτήστε “λαχταριστά” νύχια που δεν θα περάσουν απαρατήρητα!


Για τους πιο ειδικούς: Αν θες να μάθεις την τεχνική, επικοινώνησε με την σχολή ομορφιάς EVABEAUTY Studies (Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας) και μπες στο χώρο της ομορφιάς!


Για την προετοιμασία:
Ξεκινάμε με ξηρό μανικιούρ για να εφαρμόσουμε το ημιμόνιμο βερνίκι της Orly Gel FX. Αφού προηγηθεί απολίπανση με το 3 in 1 cleanser και απλώσουμε το συγκολλητικό προϊόν primer μόνο στο ελεύθερο άκρο, περνάμε μια λεπτή στρώση base coat και πολυμερίζουμε. Αφαιρούμε τα κολλώδη του Base Coat με το πινέλο της Orly Dry Brush για πιο ομοιόμορφη και λεία επιφάνεια.

Εφαρμόζουμε σε όλα τα νύχια το artificial sweetener δύο στρώσεις έτσι ώστε να αναδειχθεί το σχέδιό μας.


Εφαρμόζουμε στρώση Top Coat σε όλα τα νύχια και πολυμερίζουμε. Σκουπίζουμε τα κολλώδη με το 3 in 1 cleanser. Τα νύχια που έχουμε επιλέξει για το design τα κάνουμε ματ με το Orly Buffer και ξεσκονίζουμε καλά.


Η διαδικασία του design σε βήματα:

1.    Με ένα λεπτό πινέλο δημιουργούμε πεταλάκια με λευκό ακρυλικό νερόχρωμα Instant Artist by Orly στην μια άκρη του νυχιού.

1_DSC_0054

2.    Αφού στεγνώσει δημιουργούμε τα κερασάκια μας με κόκκινο ακρυλικό νερόχρωμα Instant Artist by ORLY.

2_DSC_0054

Αναμειγνύουμε λίγο μαύρο ακρυλικό νερόχρωμα Instant Artist by ORLY μέσα στο κόκκινο για να το κάνουμε λίγο πιο σκούρο και σε σημεία βάφουμε τα κερασάκια για να δημιουργήσουμε βάθος και σκίαση

3_DSC_0054

3.    Με καφέ ακρυλικό νερόχρωμα Instant Artist by Orly δημιουργούμε το κέντρο των λουλουδιών. Με μαύρο νερόχρωμα Instant Artist by Orly σχηματίζουμε τα περιγράμματα στα λουλούδια και στα κερασάκια, δημιουργώντας τα κοτσάνια και μια λεπτή γραμμή μέσα στα κερασάκια.

4_DSC_0054


4.    Με πράσινο ακρυλικό νερόχρωμα Instant Artist by Orly πατάμε πάνω στα κοτσάνια και με λευκό πάνω στην μαύρη γραμμή του κερασιού  για να δημιουργήσουμε λάμψη. Δημιουργούμε βουλίτσες στο κέντρο των λουλουδιών με το Dotter Duo tool της Orly. 

4

Εφαρμόζουμε Top Coat για να γυαλίσουμε το design και να σταθεροποιηθεί το σχέδιο.