Η Victoria Beckham αποκαλύπτει… - Free Sunday
Η Victoria Beckham αποκαλύπτει…

Η Victoria Beckham αποκαλύπτει…

Στην πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο περιοδικό «The Edit» η Victoria Beckham μοιράστηκε τα αγαπημένα της καλλυντικά, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Esteé Lauder και αποκάλυψε το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα. Η Victoria από νεαρή ηλικία αντιμετώπιζε προβλήματα ακμής. Όχι, πια.

«Πηγαίνω σε έναν δερματολόγο στο Λος Άντζελες, τον Dr. Harold Lancer, που είναι φοβερός. Τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και είναι αυτός που «έσωσε» την επιδερμίδα μου. Είχα πραγματικά μία πολύ προβληματική επιδερμίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Vic.

«Μου είπε πως πρέπει να τρώω σολομό κάθε μέρα! Και όταν τον ρώτησα τι πραγματικά εννοούσε με το κάθε μέρα... μου απάντησε: «Ναι! Στο πρωινό ή μεσημεριανό γεύμα ή στο βραδινό, θα πρέπει να τρως κάθε μέρα».

Ο σολομός και πολλά άλλα ψάρια είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α και C, που σημαίνει ότι έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή του…

Η σχεδιάστρια δεν δίστασε να μιλήσει για τα ενδυματολογικά λάθη του περελθόντος της όταν ήταν στις Spice Girls. "Δεν τα θεωρώ ατοπήματα, ούτε ντρέπομαι. Γελάω, βέβαια, τώρα με τις επιλογές μου... Όταν ήμουν, έγκυος στον Romeo, θυμάμαι επισκεφτήκαμε την Disneyland και εγώ φορούσα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin, δεν είναι να γελάς", είπε απενοχοποιημένα η Vic, αν και μας είναι δύσκολο να τη φανταστούμε να γελάει.