Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένιφερ Άνιστον - Free Sunday
Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένιφερ Άνιστον

Τα μυστικά ομορφιάς της Τζένιφερ Άνιστον

Είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο, που πάντα λάμπει στο κόκκινο χαλί. Ο τρόπος που ντύνεται, κυρίως, χτενίζεται αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Όπως, όμως, αποκαλύπτει στο περιοδικό Red αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

«Είμαι Ελληνίδα και το σγουρό μαλλί είναι στο DNA μου. Τα μαλλιά μου δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν να είναι ίσια ή σγουρά, και η υγρασία δεν βοηθάει καθόλου σε κάτι τέτοιο. Φριζάρουν πολύ εύκολα. Ανακάλυψα το Living Proof No Frizz (www.livingproof.com) κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Β. Καλιφόρνια. Το εφαρμόζεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξεπλένεις το πρωί. Όμως εγώ το χρησιμοποιώ και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα μαλλιά μας αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε- είναι μια πικρή αλήθεια. Μια μέρα ανακαλύπτεις πως έχεις λιγότερα, η τρίχα δεν είναι πια τόσο ελαστική και δυσκολεύεσαι να τα χειριστείς. Θα σας φανεί περίεργο αλλά αποφεύγω όσο μπορώ να χρησιμοποιώ σεσουάρ. Προτιμώ να στεγνώνουν φυσικά. Καμιά φορά χρησιμοποιώ το καπελάκι του μπάνιου και χτενίζω όταν είναι σχεδόν στεγνά. Ξεκινάω με τα χέρια και κατόπιν χρησιμοποιώ βούρτσες» είπε η Τζένιφερ για τα υπέροχα λαμπερά μαλλιά της. 

Όσο για το δέρμα της; «Η ρουτίνα μου είναι απλή. «Νερό και σαπούνι, ενυδατική και πάντα, μα πάντα αντηλιακό. Περίπου πριν από οκτώ χρόνια ανακάλυψα πως δεν έπαιρνα αρκετή αντηλιακή προστασία. Σήμερα έχω πάντα ένα στην τσάντα μου. Επίσης, δεν παραμελώ τις μάσκες προσώπου που προφυλάσσουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας μου».

Στη συνέχεια παράθεσε τον χρυσό οδηγό ομορφιάς της.

Δέρμα

Ο καλός ύπνος είναι απαραίτητος. Επίσης, νερό, νερό, νερό.

Μαλλιά

Το πρότυπο μου είναι η Μπριζίτ Μπαρντό. Επίσης, η Ζιζέλ είναι απίθανη.

Διατροφή

Το αβοκάντο βοηθάει τα μαλλιά και το δέρμα μου να λάμπουν. Επίσης, μαγειρεύω με λάδι καρύδας.

Τέλος αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα:

1. Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder

2. By Terry Baume De Rose

3. Bare Minerals BareSkin Pure Brightening Serum Foundation SPF20

4. Caudalie Gentle Buffing Cream, 

5. Chanel Le Blush Crème de Chanel

6. Living Proof No Frizz Conditioner