Sunset Strip: Νέα Holiday Collection από την ORLY Made in LA - Free Sunday
Sunset Strip: Νέα Holiday Collection από την ORLY Made in LA

Sunset Strip: Νέα Holiday Collection από την ORLY Made in LA

Η Sunset Strip, λωρίδα 2,4 χλμ της Sunset Boulevard του Λος Άντζελες, η οποία εκτείνεται από το Hollywood μέχρι το Beverly Hills, αποτέλεσε την έμπνευση για την εορταστική συλλογή που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Νιώσε και εσύ αστέρι του Hollywood και πάρε μια γεύση από τη ζωή και τον τρόπο διασκέδασης των διασήμων στα πιο φανταστικά night clubs της Sunset Strip!
Οι νέες αποχρώσεις της ORLY Holiday Collection θα δώσουν στα νύχια σου τη λάμψη που ταιριάζει στα Χριστούγεννα! Η τάση φέτος το χειμώνα είναι έντονα και ζωηρά χρώματα σε ιδιαίτερες υφές με ιριδισμό και glitter. Περλέ χρώματα σε αποχρώσεις του: γκρι, φούξια, μωβ και κόκκινου. Έντονα εκθαμβωτικό πράσινο κ δυναμικό μπλε - always a big trend -, ιδανικά για γυναίκες που τολμούν! Δε θα ξέρεις με ποιο χρώμα να βάψεις τα νύχια σου για τις glamorous και ροκ βραδινές σου εμφανίσεις στις γιορτές!

Sunset_Strip


Η Sunset Strip Holiday Collection αποτελείται από 6 μοναδικές αποχρώσεις βερνικιών. Πρωταγωνιστεί και πάλι η ειδική λαβή Gripper CapTM και το πινέλο διαθέτει 600 τρίχες ειδικά κομμένες για να προσαρμόζονται στο επονύχιο και να επιτρέπουν 100% ακρίβεια εφαρμογής. Η συλλογή διατίθεται επιπλέον και σε ημι-μόνιμο βερνίκι διάρκειας 3 εβδομάδων (GEL FX).

251058__88945.1471879669.1280.1280_1 35019__25941.1471879958.380.500


Μπορείτε να την ανακαλύψετε σε καταστήματα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε κομμωτήρια αλλά και να την αποκτήσετε εύκολα από το e-shop μας: www.orly.gr.