Παντρεύεσαι; Να πως θα αντιμετωπίσεις την πεθερά σου - Free Sunday
Παντρεύεσαι; Να πως θα αντιμετωπίσεις την πεθερά σου

Παντρεύεσαι; Να πως θα αντιμετωπίσεις την πεθερά σου

Η αλήθεια είναι πως εκείνος είναι τέλειος, μακάρι να μπορούσε να πεις το ίδιο και για τη μητέρα του. Μην απελπίζεσαι ιδέες υπάρχουν. 

Το να σχεδιάσεις και να οργανώσεις έναν γάμο είναι από τα πιο στρεσογόνα πράγματα στο πλανήτη. Ειδικά αν η πεθερά σου δεν είναι στο πλευρό σου. Αντί να την κάνεις, όμως, εχθρό μήπως πρέπει να την κάνεις σύμμαχο;

Διαίρει και βασίλευε 

Πριν παρουσιάσεις οποιαδήποτε ιδέα, πρώτα συζήτησέ την κατ’ ιδίαν με τον μελλοντικό σου σύζυγο. Κυρίως, βεβαιώσου πως συμφωνεί με εσένα. Παρουσίασε του όλες τις εναλλακτικές έτσι ώστε να τις γνωρίζει και να μην αιφνιδιαστεί από την υπερδραστήρια και με γνώμη για όλα μανούλα.

Οι καλεσμένοι

Εσύ έχεις ολιγάριθμο σόι και εκείνος την Άρτα και τα Γιάννενα ή το αντίστροφο. Οι κοντινοί συγγενείς είναι κάτι που δεν φαίνεται να μπορείς να αποφύγεις –κι αυτό ισχύει και για τους δικούς σου. Τι γίνεται, όμως, με την δεύτερη ξαδέρφη Ντίνα, το σύζυγο και τα δύο της παιδιά, που επιπλέον δεν έχεις συναντήσει ποτέ; Μία καλή λύση είναι να συμφωνήσετε σε ένα αριθμό καλεσμένων ένθεν κακείθεν κι όποιος το υπερβεί να αναλάβει και τα επιπλέον έξοδο. Μάλλον εύκολα τελικά θα ξεχάσει η πεθερούλα σου τη ξαδέρφη Ντίνα. Την ποια;

Κόκκινη γραμμή

Νομίζεις πως με το να της επιτρέψεις να έρθει μαζί σας στη επιλογή του μενού θα μείνει ευχαριστημένη και θα πάψει να έχει περισσότερες απαιτήσεις συμμετοχής στην οργάνωση; Λάθος. Όσο πιο πολύ ταΐζεις το τέρας τόσο πιο πολύ πεινάει. Εναλλακτικά λοιπόν πρότεινε της η επαφή σας να γίνεται ηλεκτρονικά, με την ελπίδα πως δεν είναι cyber freak. 

Το φόρεμα 

Αν έχει άποψη και για αυτό και επιθυμεί να έρχεται ακόμα και στις πρόβες μην την αποθαρρύνεις. Εκεί άλλωστε δεν θα είσαι μόνη σου. Ευκαιρία, λοιπόν, να κάνει παρέες με το νέο σόι, ευκαιρία να ασχοληθεί με κάποιον άλλο πέρα από εσένα. Το σίγουρο είναι, πάντως, ακόμα και αν το γούστο σας είναι διαφορετικό πως θα εκτιμήσει την κίνηση.