Φίλοι με προνόμια - Free Sunday
Φίλοι με προνόμια

Φίλοι με προνόμια

Οι αποτυχίες στον τομέα των σχέσεων, οι επαγγελματικές απαιτήσεις, η έλλειψη χρόνου οδήγησαν πολλούς άντρες και γυναίκες στην επιλογή του one night stand, που, όμως, αποδείχτηκε ψυχοφθόρο και κουραστικό.

Ήταν φαίνεται τότε που γυρίσαμε και αναζητήσαμε τον επόμενο ερωτικό παρτενέρ που δεν θα έχει συναισθηματικές απαιτήσεις, από τη δεξαμενή των φίλων μας, για να γεννηθεί εν μια νυκτί αυτό που οι αμερικανοί σε μια ελευθεριάζουσα γλώσσα αποκάλεσαν f*** buddy.

Είναι κάποιος που γνωρίζει τις «νευρώσεις» μας, τους φόβους και τις ευαισθησίες μας. Έτσι, σε ασφαλές και ξεκάθαρο περιβάλλον μπορεί να αναπτυχθεί και μια ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή,  ακόμα και αν η αγάπη απουσιάζει αρκεί και οι δύο να γνωρίζετε τους κανόνες.


Διακριτικότητα

Δεν είναι απαραίτητο να διαφημίζετε τη σχέση σας, ως έπαθλο της σύγχρονης, απελευθερωμένης γυναίκας που θέλει σεξ χωρίς δεσμεύσεις και ξέρει να το αποκτήσει.


Ειλικρίνεια

Οι ξεκάθαρες μεταξύ σας εξηγήσεις σας εγγυώνται μια καθαρή σχέση. Ας σε κάποιο σημείο, λοιπόν, αυτής της σχέσης ξεκινήσουν να δημιουργούνται νέα, διαφορετικά συναισθήματα οφείλετε να ενημερώσετε, καταρχήν τον εαυτό σας.


Όχι στον ρομαντισμό

Τα ραντεβού και οι έξοδοι δεν μπορεί να είναι μέρος αυτής της σχέσης, όχι δηλαδή αν είστε οι δυό σας. Αυτό θα ήταν σχέση, έστω και ελεύθερη.


Safe Sex

Οι συναντήσεις πρέπει να οριοθετημένες γεωγραφικά και συναισθηματικά γύρω από την κρεβατοκάμαρα. Γιατί όχι και με προκαθορισμένο ραντεβού, όπως η yoga στο γυμναστήριο. 


Σεβασμός

Καθώς όσο κι αν προγραμματίζεις τη ζωή εκείνη έχει τα δικά της πλάνα μπορεί στη δική σας ή στη δική του ζωή να προκύψει ένα φλερτ ή και μια σχέση, κάτι που αυτόματα βάζει τη δική σας σε διαθεσιμότητα.