Ύμνος για την Ελλάδα από τον οίκο Chanel (video) - Free Sunday
Ύμνος για την Ελλάδα από τον οίκο Chanel (video)

Ύμνος για την Ελλάδα από τον οίκο Chanel (video)

Παρουσιάζοντας τη φυσική ομορφιά του ελληνικού νησιού της Ικαρίας, το βίντεο αναφέρει: «Ο ήλιος είναι παντού εδώ: Στο έδαφος, στα φυτά και σε αυτά τα δέντρα κι εδώ οι άνθρωποι συγκεντρώνουν τη μοναδική αναγεννητική του δύναμη. Είναι κάτι το ιδιαίτερο. Κάποιοι το αποκαλούν μυστήριο. Είναι απλά η ζωή. Ίσως γι’ αυτό οι άνθρωποι εδώ ζουν περισσότερο. Η Ελλάδα, είναι όλα αυτά και τώρα ένα μέρος της σας αποκαλύπτεται».

Το βίντεο, ένα από τα τρία, βασισμένα σε μέρη του κόσμου που έχουν χαρακτηριστεί «μπλε ζώνη» και περιλαμβάνουν την Ικαρία στην Ελλάδα, τη Σαρδηνία στην Ιταλία και την Νικόγια στην Κόστα Ρίκα.

Οι περιοχές αυτές θεωρούνται μοναδικές, με έρευνες να δείχνουν πως οι άνθρωποι σε αυτά τα μέρη του κόσμου, τείνουν να ζουν περισσότερο.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, η Chanel δημιούργησε το «Blue Serum», ένα προϊόν φροντίδας του δέρματος που αποτελείται από τρία βασικά συστατικά της μπλε ζώνης: ένα συνδυασμό του πράσινου καφέ από την Κόστα Ρίκα, τις ελιές bosana από τη Σαρδηνία και το μαστιχόδεντρο από την Ελλάδα.

Συγκεντρωμένα για πρώτη φορά σε έναν ορό, κάθε συστατικό του λέγεται ότι έχει αναζωογονητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 

Δείτε εδώ το video: