Βάλτε τέλος στις κακές μέρες με τη νέα επαναστατική σειρά Mediterranean Hairμε κολλαγόνο και υαλουρονικό - Free Sunday
Βάλτε τέλος στις κακές μέρες με τη νέα επαναστατική σειρά Mediterranean Hairμε κολλαγόνο και υαλουρονικό

Βάλτε τέλος στις κακές μέρες με τη νέα επαναστατική σειρά Mediterranean Hairμε κολλαγόνο και υαλουρονικό

Η ελληνική εταιρεία Mediterranean Cosmetics AE, μετά από εντατική έρευνα δημιούργησε την επαναστατική φόρμουλα Hydrarestore Complex™, που περιέχει τον ιδανικό συνδυασμό Κολλαγόνου και Υαλουρονικού, εισάγοντας στην καθημερινή φροντίδα των μαλλιών και του σώματος τεχνολογία αντίστοιχη με προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Official_Logo


Το κολλαγόνο, βασική πρωτεΐνη του οργανισμού μας, είναι υπεύθυνο για τη συνοχή και την ελαστικότητα του δέρματος και των μαλλιών. Παράλληλα, το υαλουρονικό, φυσικό συστατικό του συνδετικού μας ιστού, διατηρεί τις ενυδατικές και ελαστικές ιδιότητες του δέρματος και των μαλλιών, χάρη στην ιδιότητά του να συγκρατεί ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του!

Η φόρμουλα Hydrarestore Complex™ εξασφαλίζει ενυδάτωση στα μαλλιά που φτάνει έως και 130%* προσφέροντας ενίσχυση της κεράτινης στιβάδας, βαθιά θρέψη κι ενδυνάμωση, προστασία από τη φθορά, εντυπωσιακή λάμψη, ανάλαφρο όγκο, μεταξένιο άγγιγμα και επανόρθωση. Η αποτελεσματικότητα της φόρμουλας ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε από το Cosmetological Center of FERRARA UNIVERSITY.

Photo_Mediterranean_Hair


Τα προϊόντα Mediterranean Hair (http://www.mediterranean.care/mediterranean-hair/)  είναι τα μοναδικά στο δίκτυο ευρείας διανομής με σύνθεση που περιέχει Κολλαγόνο και Υαλουρονικό και κάνουν την κορυφαία ποιότητα προσιτή σε όλους! Η σειρά περιλαμβάνει ολοκληρωμένες προτάσεις σε σαμπουάν, conditioner, hairmask, miracle 15 hairboost (λοσιόν σε spray) και hair serum treatment, παρέχοντας την απόλυτη λύση για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζοντάς τους λείανση και λάμψη.


Η σειρά Mediterranean Hair βάζει τέλος στις «κακές μέρες», αποτελώντας τον απόλυτο σύμμαχο για τις εξορμήσεις σας.