Οι Έλληνες celebrities στο Instagram - Free Sunday
Οι Έλληνες celebrities στο Instagram

Οι Έλληνες celebrities στο Instagram

Έχει αποδειχτεί πως διεθνείς και εγχώριοι stars αγαπάνε περισσότερο το Instagram από το Facebook και το Twitter. Εκεί μοιράζονται αγαπημένες, προσωπικές στιγμές αλλά και διαφημίζουν –με το αζημίωτο φυσικά- δεκάδες προϊόντα. Όπως και να έχει αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας λογαριασμοί.

Βίκυ Καγιά

Η βασίλισσα της ελληνικής μόδας στο Instagram σπάνια είναι μακιγιαρισμένη και glamorous. Στις προσωπικές της στιγμές προτιμά καθημερινά, αλλά πάντα σικ, σύνολα και χτενίσματα. Δεν παραλείπει, όμως, να μας ξεναγεί και στα παρασκήνια των φωτογραφήσεων της. Η Βίκυ αποφεύγει να δείξει στο Instagram την μικρή Μπιάνκα.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα ίσως είναι η πιο όμορφη ελληνίδα αυτή τη στιγμή. Κι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει. Αμακιγιάριστη δε είναι ακόμα πιο όμορφη. Στο Instagram μοιράζεται μαζί μας τα παρασκήνια του Ρουκ Ζουκ, στιγμιότυπα από τις φωτογραφήσεις της αλλά και προσωπικές της στιγμές. Ο Μιχάλης, πάντως, πουθενά.

 

Bring the sun back ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official στις

Σμαράγδα Καρύδη

Όσοι αναρωτιούνται αν οι όμορφες γυναίκες μπορούν να είναι αστείες η απάντηση είναι ο λογαριασμός της Σμαράγδας στο Instagram. Τα video παρωδίες των ολυμπιακών αθλημάτων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ήταν η αρχή. Η Σμαράγδα είναι ένα τρελοκομείο και φυσικά πανέμορφη.

 

Από δω για Κατερίνη καλά πάω? #sheermoonlight #swimsuit #triumphswimwear #sun #swim #newcollection #findtheone #readyforsummer @triumphlingerie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις

Ελένη Μενεγάκη

Προσοχή στις απομιμήσεις. Δεν είναι λίγοι οι λογαριασμοί «Ελένη Μενεγάκη» που κυκλοφορούν στο Instagram. Ένας, βέβαια, είναι ο επίσημος. Εκεί η Ελένη «διαφημίζει» τους χορηγούς της, κάνει διαγωνισμούς και φωτογραφίζεται με τους καλεσμένους της εκπομπής της.

Αθηνά Οικονομάκου

H Αθηνά έχει το πιο όμορφο κορμί της ελληνικής show biz. Και στο λογαριασμό της στο Instagram αποδεικνύεται γιατί. Ζηλεύουμε τη συλλογή των μαγιό της, κυρίως το πόσο της πάνε!

 

Dreams are made of sand and sun..? ? by @nikolpanagiotou #mykonos #enjoythesun #fiftyshadesofblue #greece #visitgreece #girlsborntotravel #travelphotography #beachgirl #islandlife #AthinaTravelsToMykonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις

Δήμητρα Ματσούκα

Όσοι τη γνωρίζουν καλά ξέρουν πως η Δήμητρα δεν αγαπάει τις φωτογραφίες. Φαίνεται πως στο Instagram ξεπέρασε αυτή τη φυσική της απέχθεια. Αγαπημένες μας φωτογραφίες –για ευνόητους λόγους- εκείνες που διαφημίζει τα μαγιό της αδερφής της Μαρίας.

 

@mariamatsouka.gr #foreverandever #summerishere #summer2017 #mariamatsoukaswimwear ?????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Μαίρη Συνατσάκη

Φρέσκος, ζωηρός και αστείος, όπως και η ίδια, ο λογαριασμός της Μαίρης Συνατσάκη όταν κάνει διάλειμμα από διαφημίσεις μεταδίδει και κοινωνικά μηνύματα, όπως «υιοθετήστε ένα αδέσποτο και μην αγοράζετε μικρά ζώα». Σωστή!

Φαίη Σκορδά

Λίγες οι φυσικές πόζες της αγαπημένης παρουσιάστριας. Η Φαίη διαφημίζει τους χορηγούς της εκπομπής και του προσωπικού της σάιτ. Ακόμα και έτσι είναι απολαυστική.

Δούκισσα Νομικού

Μετά το γάμο της η αγαπημένη παρουσιάστρια άλλαξε τον λογαριασμό της σε Δούκισσα Νομικού Θεοδωρίδη. Η Δούκισσα μας καλεί στα τηλεοπτικά πλατό, σε φωτογραφήσεις αλλά και σε στιγμές χαλάρωσης και γέλιου.

 

Καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι ? ----------- #welcomejune #bestmonth #happyme

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις