Υπάρχει λόγος που οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά - Free Sunday
Υπάρχει λόγος που οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά

Υπάρχει λόγος που οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά

Δεν είναι λίγοι οι άντρες που με το πέρασμα των χρόνων αγχώνονται όταν βλέπουν τις πρώτες άσπρες τρίχες να ξεφυτρώνουν στο κεφάλι τους.

Το τελευταίο καιρό, όμως, τα λευκά και γκρίζα μαλλιά όχι μόνο δεν αποτελούν πρόβλημα, αλλά όπως αναφέρει και πρόσφατο δημοσίευμα στην New York Times, έχει γίνει η νέα τάση της νεολαίας. Μελέτη που έκανε γνωστή βρετανική ιστοσελίδα γνωριμιών, www.match.com, υποστηρίζει ότι το 72% των γυναικών θεωρούν τους άντρες με γκρίζα μαλλιά πιο «καυτούς».

Μερικές γυναίκες θεωρούν ότι οι γκριζομάλληδες δείχνουν να έχουν ισχυρότερο χαρακτήρα, έχουν περισσότερες διακρίσεις και είναι περισσότερο έμπειροι από τους συνομηλίκους τους, δήλωσε στο περιοδικό Men's Health η Jennifer J που έχει εξειδικευτεί στο βάψιμο των μαλλιών στο Χόλυγουντ και αναφέρει πως ορισμένοι άντρες πληρώνουν μέχρι και 350 δολάρια, σε νεοϋορκέζικα κομμωτήρια, για να γκριζάρουν τα μαλλιά τους.

Δείτε μόνο τις επιτυχίες που έχουν σταρ του Χόλιγουντ όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Τζον Σλάτερι. Οι γυναίκες λατρεύουν αυτούς τους όμορφους τύπους για τα γκρίζα τους μαλλιά. Οπότε, ίσως έχει έρθει η ώρα, σημειώνει το περιοδικό, να «αγκαλιάσετε» την γκρίζα σας κόμη και προτείνει τέσσερις τρόπους ώστε τα γκρίζα μαλλιά να ενισχύσουν την γοητεία σας.

Να πως:

Ενισχύστε περισσότερο το γκρι

Ο Τζον Άλαν, ειδικός στον καλλωπισμό των ανδρών συστήνει με ειδικά σαμπουάν για γκρι αποχρώσεις, καθώς τα συμβατικά σαμπουάν έχουν την τάση να κιτρινίζουν τα λευκά μαλλιά, καθώς η τρίχα απορροφά τις χρωματικές ουσίες τους.

Ελέγξτε την ένταση του χρώματος

Ελέγξτε το χρώμα και δείτε τη λάμψη. «Όταν τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι έντονα, προσθέστε λίγο χρώμα και λάμψη», συμβουλεύει ο Άλαν. Όσο αφορά το styling προτίμησε προϊόντα που θα σου προσφέρουν φυσικό αποτέλεσμα, και αφήστε στην άκρη το ζελέ που κοκαλώνει τις τρίχες και κάνει τα γκρι να γυαλίζουν.

Μην τα αφήσετε μακριά

Τα γκρίζα μαλλιά γίνονται πιο έντονα όταν είναι μακριά, λέει Jennifer J. Η λύση είναι όπως λέει «να είναι κοντοκουρεμένα γιατί φαίνονται πάντα καλύτερα και πιο στιλπνά».

Μάθε τώρα από τους καλύτερους:

George Clooney

Ο Clooney αποτελεί μόνιμο παράδειγμα για περιπτώσεις όπου η γοητεία άρχισε να φαίνεται μετά τα 40, όταν δηλαδή τα μαλλιά του άρχισαν να γκριζάρουν. Pierce Brosnan Ένας από τους πιο πετυχημένους James Bond δεν δίστασε μετά τη σταδιοδρομία του ως 007 να αφήσει τα μαλλιά του στο φυσικό τους γκρι χρώμα.

 

Summer mangoes Photo by @keelyshayebrosnan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) στις

Richard Gere

Ήρθε στο προσκήνιο το 1980 με το ρόλο του στην ταινία Επάγγελμα: Ζιγκολό (American Gigolo) που τον καθιέρωσε ως πρωταγωνιστή και σύμβολο του σεξ. Ωστόσο, σύντομα η καριέρα του έκανε κοιλιά μέχρι που γκρίζαραν οι κρόταφοι του στο Pretty Woman για να ξαναμπεί μια για πάντα αυτή τη φορά- αφού δεν τόλμησε να σκουρύνει τα μαλλιά του- στις καρδιές των γυναικών.

John Slattery

Μπορεί κι αυτός να είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με την Carrie όταν υποδύθηκε έναν υποψήφιο γερουσιαστή στο Sex & the City αλλά τελικά γοήτευσε περισσότερες γυναίκες όταν ενσάρκωσε τον Roger Sterling στο Mad Men. Όλα αυτά, έχοντας μαλλιά-βαμβάκι. Jon Bon Jovi Ναι, σίγουρα μεγάλωσες όταν ο αγαπημένος μακρυμάλλης των εφηβικών σου χρόνων αποκτά γκρι μαλλιά. Τουλάχιστον, βλέπεις πόσο γοητευτικός παραμένει και παίρνεις κουράγιο (ίσως να το χρωστά και στην Ελληνίδα σύζυγό του…).

Patrick Dempsey

H συμμετοχή του στο ιατρικό δράμα Grey's Anatomy τον καθιέρωσαν ως τον πλέον σέξυ άντρα ενώ οι ασημένιες ανταύγιες του αντιγράφηκαν από τα απανταχού αρσενικά.

 

#Repost @nina.clare with @repostapp ・・・ Happy Lad @patrickdempsey ?/styled by @nina.clare grooming @nataliabruschi @buddy_film @voda_phone #patrickdempsey #barcelona #lotd #details #handsome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Dempsey (@patrickdempsey) στις

Eric Dane

Ένας από τους πολλούς «συγχωρεμένους» του Grey’s Anatomy. Όταν προστέθηκε στο καστ του σήριαλ ο MacDreamy ένιωσε την καρέκλα του γοητευτικού γιατρού να τρίζει.

 

Just in "Blue Steel" from @MichaelMuller7 can't decide if I look great or like an a**hole. #fullofmyselffriday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eric Dane (@realericdane) στις