Δέκα τρόποι να παρατείνεις το καλοκαίρι - Free Sunday
Δέκα τρόποι να παρατείνεις το καλοκαίρι

Δέκα τρόποι να παρατείνεις το καλοκαίρι

Μετά τις 20 Αυγούστου όλοι πέφτουμε σε μελαγχολία. Έφυγε και αυτό το καλοκαίρι – τα κεφάλια μέσα. Όμως ο καιρός στην Ελλάδα μας επιτρέπει να έχουμε καλοκαίρι μέχρι τον.. Οκτώβρη. Αρκεί να ξέρεις να το ζήσεις. Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και κέρδισε δύο ακόμη καλοκαιρινούς μήνες:

Απόφυγε την τηλεόραση

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η διάθεση μας πέφτει είναι τα δελτία ειδήσεων και η γενικότερη γκρίνια που επικρατεί στις τηλεοπτικές εκπομπές. Αντιστάσου. Το Survivor αργεί ακόμα.

via GIPHY

Άκου μουσική

Αφού λοιπόν έκρυψες το τηλεκοντρόλ φτιάξε την αγαπημένη σου play list και φυσικά άκουσε την, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στο γυμναστήριο.

via GIPHY

Συνέχισε τα μπάνια

Οκ η αθηναϊκή Ριβιέρα δεν είναι Αστυπάλαια αλλά δεν την λένε Ριβιέρα χωρίς λόγο. Μια χαρά είναι και η Αττική για λίγες βουτιές τον Σεπτέμβρη. Διαφορετικά ψάξου για πισίνες. Είναι αρκετές οι δημοτικές πισίνες με χαμηλή χρέωση.

via GIPHY

Βγες έξω

Τι σημαίνει δεν έχεις λεφτά. Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν έχει είσοδο, ούτε στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου, ούτε στην Πάρνηθα. Οργανώσου, ενημερώσου, βγες έξω. Όχι βράδυ, με το φως του ήλιου!

via GIPHY

Πήγαινε το σκύλο βόλτες

Όχι βόλτα. Βόλτες. Τι σημαίνει δεν έχεις σκύλο. Πάρε. Και θυμήσου δε αγοράζουμε μικρά ζώα, υιοθετούμε!

via GIPHY