H καινούργια συλλογή Parthenis - Free Sunday
H καινούργια συλλογή Parthenis

H καινούργια συλλογή Parthenis

Exaggerated Individualism, ονομάζεται η καινούργια συλλογή της εταιρείας Parthenis, η οποία παρουσιάστηκε από τη σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 στο Ζάππειο Αθηνών στο πλαίσιο του 22ου Athens Xclusive Designers Week.

1 min

Για το καλοκαίρι του 2018, η Parthenis παρουσιάζει μια εξωτική, πολεμική ιστορία ύφους και στυλ, με έμπνευση την Παταγονία του 19αιώνα. Το show πραγματοποιήθηκε κάτω από μια επιβλητική τέντα, ένα σκηνικό που μετέφερε το κοινό πιο κοντά στη φύση, παράλληλα όμως και στην σύγχρονη τεχνολογία, υπό τους ήχους του πιο σύγχρονου μουσικού οργάνου – hang drum- από τον Spyro Pan.

2 min

 

Tυπώματα camouflage, με αναφορές στο body painting των ιθαγενών της Αργεντινής, ασπρόμαυρα optical ριγέ και περίτεχνες νότες χρυσού γεφυρώνουν τις αντιπαραθέσεις του μυαλού ενός ελεύθερου πνεύματος και γίνονται η "στολή" του. Ξεχώρισαν για ακόμα μια φορά τα καταπληκτικά βαμβακερά του οίκου Parthenis, σπάνιες προσμίξεις ramie και πολυτελή rayon, σε συνδυασμό με ανθεκτικές ποπλίνες, πλεκτά και αδιάβροχα καραβόπανα, ενώ τα χρώματα της σεζόν- λευκό, μαύρο, sandy μπεζ και army πράσινο- ολοκληρώνουν το καδράρισμα ενός πολεμιστή που δεν θέλει πια να είναι αόρατος. Ο χαρακτήρας που θα επιλέξει τον οίκο είναι αυτός που διαλέγει να ξεχωρίσει στη ζούγκλα του σύγχρονου κόσμου.

3 min

Το make up των μοντέλων επιμελήθηκε η εταιρία Shiseido και τα μαλλιά η σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος. Τα looks και το styling ολοκλήρωσαν τα Birkenstock, ανατομικά παπούτσια Σακελλάρη και η τέντα ήταν ευγενική χορηγία της εταιρίας Tentickle.