Τάντρα master class με την Ειρήνη Χειρδάρη - Free Sunday
Τάντρα master class με την Ειρήνη Χειρδάρη

Τάντρα master class με την Ειρήνη Χειρδάρη

 

Mε την προκλητική εμμονή στην απογείωση της σεξουαλικότητας,  το Sex Academy της  Sex Coach Eιρήνης Χειρδάρη  τώρα κρατά το κλειδί ενός ανατολίτικου μυστικού.

Αυτήν την φορά παίρνει απ το χέρι τον δυτικό τρόπο σεξ και του αποκαλύπτει την μυστηριακή  δύναμη της Τάντρα.  Μας ξανασυστήνει τον έρωτα και την έκσταση μέσα από τάντρα τεχνικές, ικανές να μεταμορφώσουν ακόμα και τους πιο αδιάφορους εραστές σε αδελφές ψυχές.

Στις 21 Απριλίου το club Lohan μεταμορφώνεται  σ ένα Ινδικό μονοπάτι και μας καλεί σ ένα μοναδικό ταξίδι. Ένα 4ωρο workshop που θα μας ψιθυρίσει όλα τα ερωτικά ταντρικά μυστικά.

Με οδηγό την  Julia Kolozsvari σεξοθεραπεύτρια και Tantra Master το εργαστήριο απευθύνεται σε γυναίκες, άντρες και ζευγάρια.

Η Τάντρα είναι αλχημεία κι επιστήμη μαζί. Ενώνει την σεξουαλικότητα  με το πνεύμα και την καρδιά με σκοπό την ανώτατη συνειδητοποίηση της σεξουαλικής μας ενέργειας και την απελευθέρωσή της. Θα μας αποκαλυφθούν όλες οι ταντρικές στάσεις του σεξ αλλά και ένα κομβικό σημείο: Πως να ενεργοποιήσετε τους μυς του περίνεου, (γνωστοί στην Τάντρα και τον Ταοϊσμό ως «Οι Σεξουαλικοί Μύες») με ασκήσεις τόνωσης, και διαφορετικές μορφές συσπάσεων, σε συνδυασμό με ειδικές τεχνικές αναπνοής.

Για τις γυναίκες το workshop είναι δομημένο έτσι ώστε να τονώσει τον αισθησιασμό και την γοητεία και παράλληλα δίνει τις δυνατές ασκήσεις για την χαλάρωση του κόλπου.

Για τους άντρες έρχεται να παραδώσει τον χάρτη της σεξουαλικότητας των γυναικών και να σας διδάξει τα πολυποίκιλτα ταντρικά μυστικά των οργασμών έτσι ώστε να προβιβαστείτε στον μυθικό εραστή.

Στα ζευγάρια επιφυλάσσει το αληθινό δέσιμο,  το πάθος και την αγάπη στη σχέση. Θα σας μάθει πώς να μετουσιώνετε  την απλή απόλαυση σε ερωτικό παράδεισο μέσα από την ταντρική τέχνη 5000 χρόνων.

 

Τantra Master Class

Lohan club

(Iερά οδός 30-32)

21 Απριλίου 2018