Γνωρίστε την ομάδα "Άρτος και Αγάπη" - Free Sunday
Γνωρίστε την ομάδα "Άρτος και Αγάπη"

Γνωρίστε την ομάδα "Άρτος και Αγάπη"

Η ομάδα Άρτος και Αγάπη σε συνεργασία με το εστιατόριο Cookoovaya και το δήμο Αμαρουσίου σας προσκαλούν με μεγάλη χαρά Την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 11.30 έως 14.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ.Μόσχα, τκ: 15124, Μαρούσι) με σκοπό όπως γράφουν:

¨Να γνωριστούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τη διαδικασία μεριδοποίησης τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώνονται και δίνονται σε ωφελούμενες οικογένειες του Αμαρουσίου που έχουν ανάγκη επισιτισμού .

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε όλοι μαζί την παραδοσιακή γειτονιά προσφέροντας κοινωνική αλληλεγγύη και συμπόνοια συμμετέχοντας στην παραπάνω διαδικασία διανομής τροφίμων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δράση μας απο κοντά​,​να γευματίσουν μαζί μας στο μεσημεριανό τους διάλλειμα​,​να γνωρίσουν από κοντά και να ενισχύσουν το σημαντικό έργο της διανομής των τροφίμων του Ιουνίου στις ωφελούμενες άπορες οικογένειες".

Το γεύμα είναι μια προσφορά του εστιατορίου Cookoovaya. Μαγειρεύει για σας ο Chef Σπύρος Λιάκος. (Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα 115 28)

 

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

11:30-12:00 welcome session

12:00 -13:00 Μαγειρεύει για σας ο Chef Σπύρος Λιάκος από την Cookoovaya

12:00 -13:00 Διαδικασία μεριδοποίησης τροφίμων μακράς διαρκείας και συζήτηση με Κοινωνικές Ομάδες του Δήμου (καπη, παιδιά από αθλητικό σωματείο)