Althemis: Η φύση στο αντηλιακό σας - Free Sunday
Althemis: Η φύση στο αντηλιακό σας

Althemis: Η φύση στο αντηλιακό σας

Η εταιρεία φυσικών προϊόντων Αlthemis και το tanning oil με χαμηλό δείκτη προστασίας (SPF 6-8) είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας για ένα βαθύ σοκολατένιο μαύρισμα με εύκολο, γρήγορο και πάνω απ’ όλα φυσικό τρόπο. Επιπλέον, τα μοναδικά έλαια που περιέχουν τα αντηλιακά Αlthemis ενυδατώνουν και προστατεύουν φυσικά την επιδερμίδα,

Έλαιο καρότου: Αρχαίο μυστικό με ιστορία, αναγεννά την ταλαιπωρημένη και κουρασμένη επιδερμίδα. Το καροτέλαιο δεν είναι μόνο εξαίσιο αντηλιακό αλλά έχει και σπουδαία αντιγηραντική δράση. Τον χειμώνα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως self tan. Σε συνδυασμό με τα έλαια avocado, jojoba και σιτέλαιο δίνει άριστα αποτελέσματα μαυρίσματος και ενυδάτωσης της επιδερμίδας όλο τον χρόνο.

Έλαιο avocado: Ή, αλλιώς, το φυσικό ελιξίριο ομορφιάς. Πλούσιο σε βιταμίνες B, C, D και Ε, φυλλικό οξύ και λουτεΐνη (αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση), είναι ο καλύτερος σύμμαχος του ξηρού και ταλαιπωρημένου δέρματος. Έχει επίσης εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες και εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος. Λειτουργεί σαν φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, είναι υποαλλεργικό και έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα, ενυδατώνοντας και τις κατώτερες στοιβάδες.

Έλαιο jojoba: Το έλαιο jojoba έχει το εξής ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: η οργανική του σύνθεση είναι πολύ κοντά στη σύνθεση του σμήγματος της ανθρώπινης επιδερμίδας. Έτσι, όταν έρθει σε επαφή με αυτήν «μιμείται» το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος, γι’ αυτό και απορροφάται χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Είναι ιδιαίτερα ενυδατικό, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, διατηρεί την ελαστικότητά της, ενώ παράλληλα συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς και επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, Β1, Β2, Β6 και Ε. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας SPF 5 και περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση, επουλώνοντας ρυτίδες και ακμή. Δρα ως ο απόλυτος ρυθμιστής του δέρματος και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έλαιο σώματος για μασάζ, κυτταρίτιδα, ραγάδες, σύσφιξη και σημάδια εγκυμοσύνης.

Σιτέλαιο: Μαγικό λάδι αναδόμησης της επιδερμίδας, απαραίτητο συστατικό κάθε καλλυντικού που σέβεται τον εαυτό του. «Δένει» τους συνδετικούς ιστούς, με αποτέλεσμα να εξαφανίζει τις ραγάδες, και προσφέρει πραγματικά φρέσκια και εφηβική επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Ε και διαθέτει κι αυτό φυσικούς αντηλιακούς παράγοντες.

Η μοναδική σύσταση του tanning oil της Althemis ολοκληρώνεται με το φυσικό άρωμα από βανίλια, καρύδα και καραμέλα που φτιάχνει μεμιάς την καλοκαιρινή σου διάθεση και σε μεταφέρει σε τροπικούς προορισμούς!

 received 366510524012061

INFO

Στο κατάστημα Αlthemis, στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου), καθώς και σε επιλεγμένα σημεία διανομής, θα βρείτε όλα τα καλλυντικά προϊόντα γυναικείας και ανδρικής περιποίησης της εταιρείας Αlthemis, αλλά και «ψαγμένα» φυσικά και φυτικά προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο. https://althemis.gr/