Click away από το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου - Free Sunday
Click away από το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου

Click away από το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου

Το Εθνικό Θέατρο μετά από επανειλημμένα αιτήματα φίλων του, ανοίγει τη δυνατότητα παραγγελίας περιορισμένων προϊόντων του πωλητηρίου του με τη μέθοδο Click Away.

Μπορείτε να επιλέξετε στο n-t.gr τα αγαπημένα σας αντικείμενα, και έχοντας σημειώσει τους επιθυμητούς κωδικούς, να μας καλέσετε στο 210 5288121 για να οργανώσουμε την παραγγελία σας και την ημέρα παράδοσης στο κεντρικό πωλητήριό μας στο Κτήριο Τσίλλερ - Αγίου Κωνσταντίνου 22-24 (Παραλαβή από τον εξωτερικό χώρο επί της οδού Μενάνδρου 59).

Untitled design min

 

Όροι λειτουργίας

  • Προεπιλογή των προϊόντων από τον πελάτη στο n-t.gr.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας σημειώστε τους κωδικούς που αναγράφονται σε κάθε αντικείμενο.

  • Τηλεφωνική παραγγελία με επικοινωνία με το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου στο 210 5288121, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00- 17:00.

Παραγγελίες μέσω email ή μηνύματος στα social media δεν γίνονται δεκτές.

  • Καταχώρηση της παραγγελίας από την επιχείρηση και αποστολή στον πελάτη μηνύματος (SMS) που φέρει τα εξής στοιχεία: επωνυμία, διεύθυνση και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου της επιχείρησης και χρονικό διάστημα παραλαβής.
  • Παραλαβή σε προκαθορισμένο ραντεβού από ένα (1) άτομο και μόνο από τον εξωτερικό χώρο επί της οδού Μενάνδρου 59.

Η ώρα παραλαβής θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Σε περίπτωση καθυστέρησης του πελάτη θα γίνεται νέα τηλεφωνική επικοινωνία με το πωλητήριο για καθορισμό νέας ώρας παραλαβής.

  • Πληρωμή μόνο μέσω POS κατά την παραλαβή.
  • Κατά την παραλαβή: τήρηση ελάχιστης απόστασης δύο (2) μέτρων μεταξύ πελατών, μέγιστος αριθμός ατόμων στην αναμονή: εννέα (9) άτομα και μέγιστος χρόνος παραμονής στο σημείο παραλαβής: δέκα (10) λεπτά.

Έναρξη λειτουργίας: Τρίτη 22/12/2020

Untitled design 3 min

Untitled design 4 min