Σεμινάρια αυτοβελτίωσης στα Public - Free Sunday
Σεμινάρια αυτοβελτίωσης στα Public

Σεμινάρια αυτοβελτίωσης στα Public

Η Νικόλ Μανζικοπούλου σε ένα βιωματικό σεμινάριο με αφορμή το νέο της βιβλίο
9/02 και ώρα 19.00 | Public Συντάγματος

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 19.00, η MasterCoach και ιδρύτρια της trust me®Breakthrough Coaching Νικόλ Μαντζικοπούλου σας καλεί σε ένα βιωματικό σεμινάριο με αφορμή το νέο της βιβλίο «Γιατί δεν μου το είπε κανείς;»
Η συγγραφέας θα γνωστοποιήσει τους λόγους που την ώθησαν να γράψει τα βιβλίο, θα αναφερθεί σε κάποια καίρια μηνύματά του και θα τα συνθέσει δημιουργώντας ένα πρακτικό πλαίσιο σκέψης που ανατρέπει τα δεδομένα και οδηγεί σε νέα βιώματα.
Μετά το κλείσιμο της παρουσίασης η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. 
Βιωματικό σεμινάριο για το βιβλίο “Φάε τον βάτραχό σου”
21/02 και ώρα 19.00 | Public Συντάγματος

Ένα βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο παγκόσμιο best seller του Brian Tracy «Φάε τον Βάτραχο σου» με εισηγητή τον επικοινωνιολόγο και marketeer Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.
Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνουμε όλα όσα θέλουμε. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν προσπαθούν να καταφέρουν τα πάντα. Μαθαίνουν να επικεντρώνουν την προσοχή τους στις πιο σημαντικές εργασίες και να τις ολοκληρώνουν.

Ο Mark Twain χρησιμοποιούσε μια έκφραση, σύμφωνα με την οποία, εάν το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί είναι να τρως έναν βάτραχο ζωντανό, τότε θα ξέρεις πως έχεις ήδη ξεμπερδέψει με τη χειρότερη ασχολία ολόκληρης της ημέρας. Χρησιμοποιώντας τη ρήση αυτή ως μεταφορά για την ενασχόληση με την πιο απαιτητική εργασία της ημέρας –εκείνη που σίγουρα θα καθυστερήσετε να φέρετε εις πέρας, αλλά ταυτόχρονα και εκείνη που μπορεί να μετατρέψει προς το καλύτερο τη ζωή σας– το Φάε τον βάτραχό σου σας υποδεικνύει πώς να διαχειριστείτε και να οργανώσετε τη μέρα σας. Όχι μόνο θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας γρηγορότερα, αλλά θα μάθετε να ολοκληρώνετε τις σημαντικότερες από αυτές.
Η είσοδος στα σεμινάρια είναι ελεύθερη.