Αφιέρωμα: Αγ. Βαλεντίνου - Free Sunday
Αφιέρωμα: Αγ. Βαλεντίνου

Αφιέρωμα: Αγ. Βαλεντίνου

Σινεμά (και συναυλία):

το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων, είτε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό, παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας ‘Χαμένοι στη μετάφραση’ και απολαμβάνοντας μια συναυλία από τους The Wedding Singers.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Φαγητό:

Το εστιατόριο SALE e PEPE στο Κολωνάκι δημιουργεί και φέτος ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου  ένα  μενού  ύμνο  στον  έρωτα με πλούσιες γεύσεις και φαντασία! Το μενού  San Valentino αποτελείται από 4 πιάτα και προσφέρεται στην τιμή των 40€/άτομο.  Ερωτευθείτε… αλά  ιταλικά και αφήστε τον Ivan Ottaviani να σας μεταφέρει γευστικά στην Ιταλία του έρωτα και της απόλαυσης.


SALE & PEPE   
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, T: 210 7234102  

Αφιέρωμα με κρασί, τάνγκο και σινεμά στον ποιητή του έρωτα, Πάμπλο Νερούδα:

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χιλής, τη Seven και τη Strada Films, έχουν ετοιμάσει για τη γιορτή των ερωτευμένων μια ειδική βραδιά αφιερωμένη στον ποιητή του έρωτα: Πάμπλο Νερούδα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
21:00  Από τις 21.00 κι έπειτα, οι θεατές με την επίδειξη του εισιτηρίου τους θα μπορούν να  απολαύσουν:
- Χιλιανό κρασί (μια ευγενική χορηγία της Oikos Wines )
- Παραδοσιακές χιλιανές Empanadas από τη Nilda Barros (ευγενική χορηγία της Seven Films)
21:30 - 21:35 Στο φουαγιέ της ταινιοθήκης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παραδοσιακό Χιλιανό Χορό (Cueca Chilena) από τους χορευτές Natalia Soto και Elvis Pena (ευγενική χορηγία της Πρεσβείας της Χιλής)
22:00-22:10 Είσοδος κοινού στην Αίθουσα Α' για την προβολή της ταινίας Νερούδα
22:10 Χαιρετισμός του μορφωτικού ακόλουθου της Πρεσβείας της Χιλής Martin Donoso, όπου θα μιλήσει σύντομα για τη σχέση του Νερούδα με την Ελλάδα.
22:15 Προβολή της ταινίας Νερούδα.

Μουσική:  

Ο Σταμάτης Κραουνάκης,  η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος του Αγίου Βαλεντίνου στην Σφίγγα για ένα άκρως ερωτικό live. « Ότι αγαπήσαμε », ένα μουσικό υπερθέαμα αφιερωμένο στον έρωτα  με την υπογραφή του πολυσχιδή Μάνου Ελευθερίου, βασισμένο στον έρωτα , την αισθητική και την εναρμόνιση  του σύγχρονου με του κλασσικού, του παλιού με του νέου. Στην παράσταση, που θα συμμετέχει και ο Μάνος Ελευθερίου ως αφηγητής, θα ακουστούν -εκτός των άλλων- τα τραγούδια του νέου δίσκου που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε συνθέσεις του Άρη Βλάχου, ερμηνεία της Αναστασίας Έδεν  και στίχους του μεγάλου δημιουργού.

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Δώρο:

Σειρά κοσμημάτων με τη λέξη “LOVE” γραμμένη στο σύστημα γραφής Braille από τον Γιώργο Μουτσάτσο, αποκλειστικά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

 https://www.cycladic.gr/shop/category/44