13 λόγοι να πάτε στο Summer Camp στην Τεχνόπολη - Free Sunday
13 λόγοι να πάτε στο Summer Camp στην Τεχνόπολη

13 λόγοι να πάτε στο Summer Camp στην Τεχνόπολη

Είναι από τις προσπάθειες που έχουν καθιερωθεί στον Δήμο Αθηναίων και φιλοδοξούν. Το camp δεν φιλοδοξεί να αντικαταστήσει το σχολείο- ποιό παιδί θέλει να πάει σχολείο ενώ αυτό μόλις έκλεισε- αλλά να δοθεί βάρος στις δεξιότητες που, ίσως, στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεν δίνεται τόση σημασία, όπως η μουσική, η δημιουργικότητα, η ομαδικότητα. Αυτοί είναι οι 13 λόγοι που το Summer Camp στη Τεχνόπολη αξίζει της προσοχής σας. 
 
1. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί, αφού όποια κι αν είναι η κλίση του ή η διάθεσή του για να περάσει τις καλοκαιρινές μέρες, θα βρει αυτό που του ταιριάζει.
 
2. Καθεμία από τις 4 εβδομάδες έχει εντελώς διαφορετική θεματική από τις υπόλοιπες και κάθε μικρός μας φίλος έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε όσες επιθυμεί.
 
3. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα αφού τα παιδιά θα είναι σε χέρια… ειδικών.
 
4. Θα έρθουν σε επαφή με βασικές έννοιες της μουσικής γλώσσας και θα αναπτύξουν την επίγνωση του σώματός τους καθώς θα καλλιεργούν, παράλληλα, τις κοινωνικές τους δεξιότητες.
 
5. Θα δημιουργήσουν την πρώτη τους μικρού μήκους ταινία animation, μέσα από μία πολύτιμη διαδικασία δημιουργικής εκπαίδευσης, όπου ανάμεσα σε άλλα θα γνωρίσουν την τέχνη του 20ου αιώνα.
 
6. Θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα αναπτύξουν την αίσθηση της ομαδικότητας μέσα από εικαστικά παιχνίδια μυστηρίου ενώ η παράσταση «Αίσωπος: η δύναμη της θέλησης» θα εικονογραφείται και θα ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους.
 
7. Θα ανακαλύψουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις νέες τεχνολογίες της σύγχρονης εποχής, δίνοντας ζωή στις δικές τους ρομποτικές κατασκευές.
 
8. Καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους, θα έρχονται σε επαφή με παιδιά που θα γίνουν οι νέοι τους φίλοι.
 
9. Το δεκατιανό και το μεσημεριανό είναι εγκεκριμένα από παιδίατρο.
 
10. Το Summer Camp βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως κίνησης, αν επιλέξετε να μετακινηθείτε με το μετρό.
 
11. Ο χώρος της Τεχνόπολης είναι από μόνος του ένας λόγος, αφού τα ερεθίσματα που θα εισπράξουν τα παιδιά και μόνο από την παρουσία τους σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι πολύτιμα και πολυάριθμα.
 
12. Θα λατρέψουν το υπερσύγχρονο πάρκο Skywalk, κι έτσι, θα ξέρετε ότι και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών συναυλιών στην Τεχνόπολη, τα παιδιά σας θα έχουν βρει το δικό τους σημείο που θα δίνουν ραντεβού με την παρέα τους, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ήσυχοι.
 
13. Θα νιώσουν τυχερά που θα έχουν ζήσει μία τέτοια εμπειρία. Και θα είναι!