Δώστε χρώμα στα πάρτι σας με face painting - Free Sunday
Δώστε χρώμα στα πάρτι σας με face painting

Δώστε χρώμα στα πάρτι σας με face painting

Η Νάσια Λαμπροπούλου είναι η Rainbow Mama και είναι ότι χρειάζεστε για ένα παιδικό (και μη) πάρτι με face painting.

Ποια είναι η Rainbow Mama;

Η Rainbow Mama, είναι μια μαμά αρχικά που τη διασκεδάζει το να φτιάχνει Rainbow παιδιά. Χρωματιστά. Χαρούμενα, χωρίς το γκρι της καθημερινότητας, γεμάτα από τα χρώματα της φαντασίας. Της παιδικής φαντασίας και του ονείρου. Ξέρετε, τα χρώματα είναι άπειρα, όπως αυτά της ίριδας. Και αλλάζουν συνεχώς, ανάλογα με το κέφι τους. Το θαυμάζω αυτό στα παιδιά. Το ότι μεταμορφώνονται και μεταμορφώνουν τα πάντα γύρω τους με τρόπο απλό, χωρίς προσπάθεια. Κλαίνε και μαυρίζει ο κόσμος σου, γελούν δυνατά και σε πλημμυρίζει το φως του λευκού, λείπουν από το σπίτι και το μέσα σου γίνεται κίτρινο ώχρα.

Αποφάσισα λοιπόν, στον ελεύθερο χρόνο μου να βάφω παιδάκια και να τα μεταμορφώνω, έστω για λιγο , γιατί κάθε παιδί αξίζει να είναι "χρωματιστό", όπως είναι και οι παιδικές, γεμάτες φαντασία ψυχές.

IMG 0ab3e586580b4bdd513710a7b62b7970 V min

Πως ξεκίνησαν όλα;

Από τότε που συμμετείχα στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου της μεγάλης μου κόρης, όποτε έμπαινα σε πάρτι, σχολική γιορτή, εκδήλωση, τα παιδιά έπεφταν πάνω μου. Η "χρωματιστή μαμά" με έλεγαν, γιατί είμαι κι εγώ γεμάτη χρώματα.

"Θα μου κάνετε ένα τατουάζ;" - "Οχι" -" Σας παρακαλώωω..." - "Εντάξει, θα ρωτήσουμε την μαμά και θα κάνουμε ένα μαγικό τατουάζ που φεύγει στο χεράκι".

Σιγά σιγά πριν πάω σε πάρτι αγόραζα τα δικά μου χρώματα, τα σωστά, υπο-αλλεργικα, για να μην έχουμε ατυχήματα με τα παιδικά χεράκια.

Και σιγά σιγά τα χεράκια έγιναν προσωπακια, τα παιδιά έγιναν πιο τολμηρά κι εγώ ανεξάντλητη.

IMG b11cf95d73c0558b6b8c34f4c0b352da V min

Γιατί αρέσει στα παιδιά να μεταμορφώνονται;

Κάθε παιδί για μένα είναι μοναδικό, κάθε παιδί μια άλλη περιπέτεια φαντασίας. Μονόκεροι, τέρατα, σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες, ζωάκια ,το κάθε ένα έχει πάντα κάτι ξεχωριστό να ζητήσει.

IMG 20190303 021611 min

Που μπορεί κάποιος να σε βρει;

Στο instagram μου: facepainting_rainbowmama και στο email μου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

IMG 738fca11dba2ffaebda1c31e14600e80 V min

Είναι ακριβό το face painting;

Καθόλου. Αντίθετα είναι από τις πιο οικονομικές extra παροχές που μπορεί να παρέχει ένας γονιός για το πάρτι του παιδιού του ή μια παιδική εκδήλωση. Δίνει πάντα πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά και αλλάζει όλη την ατμόσφαιρα ενός πάρτι ή μιας γιορτής βλέποντας όλα τα παιδάκια να κυκλοφορούν βαμμένα σαν να ξεπήδησαν από παραμύθι.

IMG 20191222 122859 min

Αφορά μόνο τα παιδικά πάρτι;

Όχι βέβαια. Αφορά εκδηλώσεις κάθε είδους που περιμένουν να υποδεχτούν οικογένειες με όλων των ηλικιών παιδιά και βρέφη. Αφορά σχολικές γιορτές, εορταστικές εκδηλώσεις και φυσικά θεματικά πάρτι ενηλίκων που είναι και πολύ της μόδας τελευταία!

IMG 20190704 154121 629 min