Η Mattel γιορτάζει τη σειρά προϊόντων Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020 - Free Sunday
Η Mattel γιορτάζει τη σειρά προϊόντων Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Η Mattel γιορτάζει τη σειρά προϊόντων Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

Η Mattel, έκανε σήμερα τα αποκαλυπτήρια για την πρώτη συλλογή προϊόντων της, για όλα τα brand της, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020. Η συλλογή περιλαμβάνει μια ποικιλία μοναδικών προϊόντων για τα brand Barbie® & Hot Wheels®.

 

Η Mattel συνεργάστηκε με τη ΔΟΕ και το Τόκιο 2020 για τη δημιουργία αδειοδοτημένων προϊόντων παιχνιδιών, στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας αδειοδότησης και σύμφωνα με τη Διεθνή Στρατηγική Αδειοδότησης της ΔΟΕ. Αυτή η διεθνής σειρά προϊόντων, η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, δίνει έμφαση στην ένταξη και την καινοτομία, με παιχνίδια που αντικατοπτρίζουν τα πέντε νέα αθλήματα που προστέθηκαν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα στο Τόκιο – μπέιζμπολ/σόφτμπολ, αγωνιστική αναρρίχηση, καράτε, σκέιτμπορντ και σέρφινγκ – τα οποία πρόκειται να εμπνεύσουν μια νέα γενιά αθλητών και οπαδών σε όλο τον κόσμο.

«Σύμφωνα με την Παγκόσμια Στρατηγική Αδειοδότησης, αυτή η νέα διεθνής συνεργασία με τη Mattel αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο να γίνει σύνδεση με ένα σημαντικό κοινό, τους νέους οπαδούς και τις οικογένειές τους, και μέσω αυτών των προϊόντων υψηλής ποιότητας το κοινό αυτό να συνδεθεί με την επωνυμία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων», σχολίασε ο Timo Lumme, γενικός διευθυντής Τηλεόρασης και Μάρκετινγκ της ΔΟΕ.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020 αποτελούν ένα μνημειώδες γεγονός που ενώνει τον κόσμο μέσα από τον αθλητισμό και εμπνέει τους οπαδούς όλων των ηλικιών», δήλωσε η Janet Hsu, Chief Franchise Officer της Mattel. «Η συλλογή Mattel Tokyo 2020 τιμά αυτά τα αθλήματα και εμπνέει μια νέα γενιά μέσα από το ολυμπιακό πνεύμα και την εξαιρετική αθλητική παράδοση».

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν:

Mini συλλογή Hot Wheels® για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020

  • Η Mini συλλογή Hot Wheels® για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 αντιπροσωπεύει τα εμβληματικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, από τα ιστορικά αθλήματα που ανάγονται στους πρώτους αγώνες, που διοργανώθηκαν στην Αθήνα, έως τα νέα αθλήματα που θα κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος στο Τόκιο.
  • Τα αθλήματα που τιμούνται στα μεταλλικά αυτοκινητάκια Hot Wheels περιλαμβάνουν τα αγαπημένα των οπαδών, όπως στίβος, γυμναστική, κολύμβηση, μπάσκετ, μπιτς βόλεϊ, αλλά περιλαμβάνουν και νέα αθλήματα, όπως μπέιζμπολ/σόφτμπολ, αγωνιστική αναρρίχηση, καράτε, σκέιτμπορντ και σέρφινγκ.
  • Δύο αυτοκίνητα της συλλογής είναι οι εκδόσεις Hot Wheels των οχημάτων '10 Toyota Tundra και Toyota 2000 GT της Worldwide Olympic Partner Toyota.

Κούκλες Barbie® Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020

  • Ενσαρκώνοντας το στυλ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 με απαράμιλλο τρόπο, η Barbie εισέρχεται στον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων ενσωματώνοντας τα πέντε νέα αθλήματα που προστέθηκαν στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.

Η συλλογή Τόκιο 2020 της Mattel θα είναι διαθέσιμη στο λιανικό εμπόριο σε όλο τον κόσμο. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.shop.mattel.com για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα συλλεκτικά προϊόντα.    

Στην Ελλάδα η σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο.

Σχετικά με τη Mattel

Η Mattel είναι μια κορυφαία στον κόσμο, εταιρεία παιδικής ψυχαγωγίας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ποιοτικών παιχνιδιών και καταναλωτικών προϊόντων. Δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και εμπειρίες που εμπνέουν, διασκεδάζουν και αναπτύσσουν τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι. Προσελκύουμε τους καταναλωτές μας μέσα από το χαρτοφυλάκιο εμβληματικών franchise, όπως είναι τα Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends™ and Mega®, καθώς και άλλες δημοφιλείς μάρκες που είτε έχουμε στην κατοχή μας είτε αδειοδοτούμε σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει υλικό ταινιών και τηλεόρασης, ηεκτρονικά παιχνίδια, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις. Δραστηριοποιούμαστε σε 40 τοποθεσίες και πωλούμε προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες λιανικής και τεχνολογίας παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1945, η Mattel είναι υπερήφανη που αποτελεί έμπιστο συνεργάτη στην εξερεύνηση του θαύματος της παιδικής ηλικίας και στην ενδυνάμωση των παιδιών, ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στο www.mattel.com.

Σχετικά με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ένας μη κερδοσκοπικός ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός που αποτελείται από εθελοντές, ο οποίος δεσμεύεται να οικοδομήσει έναν καλύτερο κόσμο μέσω του αθλητισμού. Αναδιανέμει πάνω από το 90% των εισοδημάτων της στο ευρύτερο αθλητικό κίνημα, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε μέρα ένα ποσό ισοδύναμο με 3,4 εκατομμυρία δολάρια πηγαίνει σε αθλητές και αθλητικούς οργανισμούς όλων των επιπέδων σε όλο τον κόσμο.

 

Σχετικά με τη Διεθνή Στρατηγική Αδειοδότησης της ΔΟΕ

Βασιζόμενη στην Ολυμπιακή Ατζέντα 2020, η Διεθνής Στρατηγική Αδειοδότησης της ΔΟΕ στοχεύει να δημιουργήσει μια απτή σύνδεση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον Ολυμπισμό μέσω προγραμμάτων εμπορίας, τα οποία ευθυγραμμίζονται με την ολυμπιακή εικόνα και ενισχύουν την αξία και την καλή θέληση της επωνυμίας. Ο στόχος είναι να ενισχυθεί και να προωθηθεί η Ολυμπιακή επωνυμία, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και μεταξύ των Αγώνων. Η Διεθνής Στρατηγική Αδειοδότησης της ΔΟΕ χωρίζεται σε τρία βασικά προγράμματα αδειοδότησης που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες-στόχους: Συλλογή Ολυμπιακής Κληρονομιάς, Ολυμπιακή Συλλογή και Πρόγραμμα Ολυμπιακών Αγώνων.