Replay Toys: Παιδικές αναμνήσεις «ανακυκλώνονται» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Free Sunday
Replay Toys: Παιδικές αναμνήσεις «ανακυκλώνονται» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Replay Toys: Παιδικές αναμνήσεις «ανακυκλώνονται» στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ένα κατάστημα με ξεχωριστά παιχνίδια, που θα μαγέψει τους μικρούς και θα ταξιδέψει τους μεγαλύτερους σε παιδικές αναμνήσεις, άνοιξε στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Το όνομά του, Replay Toys, εκφράζει κυριολεκτικά τη φιλοσοφία του: εκεί που η αγορά επιτάσσει τον υπερκαταναλωτισμό, πατά ένα pause και αμέσως μετά replay, στοχεύοντας στην επαναχρησιμοποίηση των ξεχασμένων αγαπημένων παιχνιδιών.

rsz p2800840 min

 

Ο Νίκος και ο Μισέλ, δυο φίλοι που τους δένει η αγάπη τους για αντικείμενα με ιστορία, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σκηνοθετούν με αριστοτεχνία το happy end των κλασικών παιχνιδιών: παρουσιάζοντάς τα σε ένα νέο κοινό αντί να καταλήξουν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, παραμελημένα σε κάποιο πατάρι. Πώς; Ανοίγοντας τις συλλογές τους και συγκεντρώνοντας αυθεντικά και διαχρονικά παιχνίδια από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκεί, τα παιχνίδια επανεκτιμώνται και αναβιώνουν, δίνοντας την ευκαιρία σε διαφορετικές γενιές να ταξιδέψουν στον χρόνο… παίζοντας!

replay5 min

 

Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Replay Toys συμβάλλει με τον δικό της τρόπο ώστε να:

  • Μειώσει τα υλικά που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής - χωματερές.
  • Μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα και τις δυνητικά επιβλαβείς εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.
  • Καλλιεργήσει τη λογική της επαναχρησιμοποίησης και της κυκλικής οικονομίας ενάντια στην αλόγιστη κατανάλωση και τη σπατάλη πόρων.
  • Φέρει κοντά γενιές από πολύ-πολύ παλιά μέχρι σήμερα.
  • Προωθήσει την εκπαιδευτική πλευρά των παιχνιδιών και τη διαχρονική αισθητική τους και να τονίσει τη σημασία του παιχνιδιού ως βασικής ανάγκης για μάθηση, συνεύρεση και δημιουργία.

Η Αγορά και το Impact Hub Athens υποδέχονται τον νέο τους συγκάτοικο και σας καλούν σε ένα κατάστημα γεμάτο ζωντάνια, χρώμα, περίτεχνες φιγούρες και συλλεκτικά παιχνίδια –από αυτά που δεν κυκλοφορούν πια–, αλλά και σύγχρονα, προσεκτικά επιλεγμένα, που σας περιμένουν να τα αποκτήσετε.

replay4 min

Ο Νίκος και ο Μισέλ υπόσχονται ότι οι έντονες εικόνες αυτών των παιχνιδιών θα φρεσκάρουν τη φαντασία σας, επαναφέροντας τη μαγεία τού να αισθάνεσαι και πάλι παιδί.

Περισσότερα για το Replay Toys: https://agorakypselis.gr/portfolio-item/re-play-toys/.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο:+30 210 3210146