Τελευταίες Παραστάσεις στο Παιδικό Στέκι - Free Sunday
Τελευταίες Παραστάσεις στο Παιδικό Στέκι

Τελευταίες Παραστάσεις στο Παιδικό Στέκι

Συνοδοιπόρος της Κέλλυς Σταμουλάκη είναι για ακόμα μία φορά ο αγαπημένος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, με τις υπέροχες μελωδικές συνθέσεις του. Στο κεντρικό ρόλο της Μούσας εναλλάσσονται με διπλή διανομή οι ερμηνεύτριες Μελίνα Κανά και Κωνσταντίνα, οι οποίες μας συντροφεύουν σε όλη τη διάρκεια του παραμυθιού καθώς αναλαμβάνουν το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ ηθοποιών και θεατών. Ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς που μαγεύει με την ερμηνεία του, ο Ορέστης Τρίκας και ο Δημήτρης Σταματελόπουλος στο ρόλο του Πρίγκιπα και του Φτωχού, η Νίκη Γρανά αλλά και δεκαπενταμελής θίασος, που παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος βρίσκεται στο πιάνο, αφού καίριο χαρακτηριστικό της παράστασης αποτελεί η επιλογή ζωντανής μουσικής επί σκηνής με 30 μουσικά όργανα. 

Το έργο

Δυο παιδιά που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό αποφασίζουν να ζήσουν το ένα τη ζωή του άλλου. Το ένα αγόρι είναι ο πρίγκιπας, ο διάδοχος του θρόνου και το άλλο ο Τομ, ένας φτωχός ζητιάνος. Παιχνίδια της ζωής συνωμοτούν και τότε θα ξεκινήσει μια σειρά από απίστευτα μπερδέματα και απροσδόκητες συναρπαστικές περιπέτειες που θα μας οδηγήσουν στην αναζήτηση της δικαιοσύνης.Ένα έργο με καυστικό χιούμορ, γρήγορους διαλόγους, συναρπαστική δράση, κωμικά περιστατικά και ανατροπές. Η θεατρική σκηνή μεταφέρεται στην παραμυθένια εποχή του 16ου αιώνα με τα σκηνικά Δέσποινας Βολίδη και τα πολύχρωμα κοστούμια της Δέσποινας Κολοκοτσάς έρχονται να προσθέσουν τα δικά τους χρώματα στο εικαστικό περιβάλλον.

Παίζουν:

Μελίνα Κανά, Τάσος Χαλκιάς, Ορέστης Τρίκας, Δημήτρης Σταματελόπουλος, Νίκη Γρανά, Λευτέρης Τσάτσης, Παύλος Εμμανουηλίδης, Πάνος Τοψίδης, Ελένη Καρβέλη, Αγγελική Παρδαλίδου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Γιώργος Σαμαράς, Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Πληροφορίες:
«Αβάκιο – Παιδικό Στέκι», 
Ιερά Οδός 7-11, Γκάζι
Τηλ.: θεάτρου: 213 0185050
Γενική Είσοδος: 10 €