Πρόσκληση παιδιών για ακροάσεις στην Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου - Free Sunday
Πρόσκληση παιδιών για ακροάσεις στην Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου

Πρόσκληση παιδιών για ακροάσεις στην Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου

Οι ακροάσεις ξεκινούν στο OPEN DAY που διοργανώνει το Εθνικό Ωδείο, το Σάββατο  24 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 11.30 το πρωί, και συνεχίζονται κάθε Σάββατο όλο τον μήνα  Οκτώβριο, την ίδια ώρα, στο κεντρικό κτίριο του Εθνικού Ωδείου (Μάγερ 18). Τα μαθήματα της Παιδικής Χορωδίας  γίνονται  κάθε Σάββατο, 12.00 -2 μ.μ.

Η Παιδική Χορωδία λειτουργεί υπό τη  διεύθυνση –διδασκαλία της έμπειρης μουσικοπαιδαγωγού Ελπίδας Παουλίνο. Ιδρύθηκε το 1995 και φιλοξενεί παιδιά από την Αθήνα και την περιφέρεια. Περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών διαφόρων εποχών και συμμετέχει  σε αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν  διάφοροι φορείς. 

Η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου  στο πλαίσιο των εμφανίσεών  της τη νέα διδακτική- καλλιτεχνική περίοδο 2016-2017,  συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία   «100 κιθάρες –Βαγγέλης Μπουντούνης » στις 16 Σεπτεμβρίου 2016,  στο Ηρώδειο. Τον Νοέμβριο, θα λάβει μέρος στην πανηγυρική συναυλία «90 Χρόνια Εθνικό Ωδείο» και τον Δεκέμβριο, στο Αφιέρωμα για τον Mozart με την Μάγδα Μαυρογιάννη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.  

H συμμετοχή στην παιδική χορωδία είναι δωρεάν