25η Μαρτίου στη Yoleni’s - Free Sunday
25η Μαρτίου στη Yoleni’s

25η Μαρτίου στη Yoleni’s

 

Η Yoleni's γιορτάζει την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου με σειρά δράσεων και εμπειριών στον πρότυπο πολυχώρο της Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Greek Gastronomy center, στην οδό Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι. 

Ακολουθώντας το έθιμο, ο δημιουργός γεύσεων της Yoleni’s επιμελήθηκε τα πιάτα ημέρας που θα προσφέρονται στο εστιατόριο του ισογείου. Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακό φιλέτο μπακαλιάρου παναρισμένο με ψίχα ψωμιού, χειροποίητη σκορδαλιά, δροσερή σαλάτα από παντζάρια και σπιτικό dressing, τα οποία θα μπορούν να συνοδευτούν ιδανικά με αποστάγματα όπως η τσικουδιά και το ούζο, σε ειδικές για την ημέρα τιμές. Τα πιάτα ημέρας, καθώς και όλες οι επιλογές γευμάτων που προσφέρονται καθημερινά στο χώρο, δημιουργούνται με αυθεντικά, αγνά προϊόντα από το εδωδιμοπωλείο της Yoleni’s. 

Επιπλέον, από την Πέμπτη 22 Μαρτίου, ο επισκέπτης του χώρου θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί για το σπίτι τον παραδοσιακό μπακαλιάρο για το γιορτινό τραπέζι, αυθεντική σκορδαλιά, αλλά και αποστάγματα και συνοδευτικά της επιλογής του από το εδωδιμοπωλείο. 

Για τους γονείς που επιθυμούν να επισκεφθούν τον πολυχώρο με τα παιδιά τους, το παιδικό δημιουργικό εργαστήρι “Yolenini” έχει δημιουργήσει θεματικό πρόγραμμα καθ’όλη την εβδομάδα με αφορμή τη γιορτινή αυτή ημέρα. Στόχος να κατανοήσουν τα παιδιά τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου και γιατί την ονομάζουμε διπλή γιορτή. Χειροτεχνίες, διήγηση παραμυθιών και τραγούδι, θα είναι μερικές από τις εκπλήξεις που θα επιφυλάσσουν οι παιδαγωγοί του εργαστηρίου για τους μικρούς εξερευνητές. 

Yoleni’s Greek Gastronomy center
Σόλωνος 9, Κολωνάκι
10671, Αθήνα
Τηλ: 212 22 23 622-23