Το νέο Menu στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας φέρνει ξανά γύρω από το τραπέζι, στο ELEFSINA HOTEL - Free Sunday
Το νέο Menu στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ  μας φέρνει ξανά γύρω από το τραπέζι, στο ELEFSINA HOTEL

Το νέο Menu στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας φέρνει ξανά γύρω από το τραπέζι, στο ELEFSINA HOTEL

Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL, το εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου και μας συγκεντρώνει ξανά γύρω από το τραπέζι για να απολαύσουμε τις μεσογειακές του γεύσεις!

Ανοιχτό από το μεσημέρι και με πιο χαλαρή διάθεση, μας καλεί δίπλα στην πισίνα να απολαύσουμε συναρπαστικά new entries όπως την Πράσινη σαλάτα πανδαισία με παστράμι, γραβιέρα Κρήτης και βινεγκρέτ  πετιμέζι με τρίχρωμα τοματίνια ║ τις Γαρίδες σωτέ με σουμάκ σε σαλάτα πλιγούρι με αβοκάντο, φρέσκα μυρωδικά και κουλί από πιπεριά Φλωρίνης ║ το Ριζότο  παντζαριού με κατσικίσιο τυρί lime, καρύδια και τηγανητά φιλέτα γαύρου.

Γαριδες σωτε με σουμακ σε σαλατα πλιγουρι με αβοκαντο φρεσκα μυρωδικα και κουλι απο πιπερια Φλωρινης min

Καθώς ο ήλιος πέφτει μεταφερόμαστε στην ταράτσα του YK Roof Bar Restaurant για να έχουμε και τη θέα…στο πιάτο και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε τις μοναδικές προτάσεις του νέου καταλόγου όπως Λιγκουίνι με κρέμα καβουριού αρωματισμένη με τσίπουρο, μάραθο και τσίλι ║ Κότσι αρνιού κοκκινιστό με λιαστή τομάτα και πουρέ μελιτζάνας ║ Φιλέτο Σολομού στη σχάρα με λαχανικά και σάλτσα από σόγια με πορτοκάλι και τζίντζερ.

Ριζοτο παντζαριου με κατσικισιο τυρι lime καρυδια και τηγανητα φιλετα γαυρου min

Το γλυκό φινάλε στο γεύμα ή στο δείπνο σας έχει τη γεύση από Τιραμισού με άρωμα  Kahlua ║ Ανανά ψητό με παγωτό βανίλια και butter scotch ║ Κρέμα ροδάκινο σε μπισκότο κακάο.

Ανανας ψητος με παγωτο βανιλια και butter scotch min

ΤΟ ΣΤΑΧΥ Catering Services

Το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL παρέχει και υπηρεσίες catering, καλύπτοντας όλα τα είδη και ύφη εκδηλώσεων. Συνδυάζοντας το πάθος της ομάδας του ELEFSINA HOTEL για τις γαστριμαργικές εμπειρίες και την τεχνογνωσία οργάνωσης εκδηλώσεων, εστιάζουμε στις διαφορετικές ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Από ένα εταιρικό coffee break που θα φέρει το προσωπικό σας πιο κοντά, μέχρι ένα κοινωνικό event με γεύσεις και σέρβις υψηλών απαιτήσεων, το Στάχυ Catering Services υπογράφει γευστικά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και δημιουργεί αυθεντικές και εμπνευσμένες εμπειρίες σε γεύσεις και διακόσμηση (για σερβιριστό μενού, buffet ή finger food cocktail). Αναλαμβάνουμε την οργάνωση ενός event, που μπορεί να περιλαμβάνει τη μουσική επένδυση, τη διακόσμηση του χώρου, το σέρβις και τα εδέσματα.