Ένα Creamy Pop Up Brunch έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Free Sunday
Ένα Creamy Pop Up Brunch έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ένα Creamy Pop Up Brunch έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Μετά τις απολαυστικές “κραιπάλες” της Τσικνοπέμπτης και λίγο πριν τη νηστεία της Σαρακοστής, εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες από όλη την Αθήνα θα γιορτάσουν την έναρξη της Τυρινής Περιόδου παρουσιάζοντας πιάτα και γεύσεις με βασικό υλικό τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Το Creamy Pop Up Brunch θα πλαισιωθεί από demonstrations και σημεία πώλησης τυροκομικών προϊόντων, για έξτρα δόση γαλακτοκομικής απόλαυσης και δοκιμής. 

baobuns min

Το γαστρονομικό φεστιβάλ της Αγοράς αποκτά θεματικό χαρακτήρα με τάση για γευστικό πειραματισμό, μιξάροντας την παράδοση με νέες μαγειρικές τεχνικές και συνδυασμούς. Οι Guerilla Chef και ο The Cookie Dude, το El BURRO tacos y tequila, το Tuk Tuk Thai Street Food, το Grizzly Feeds, το Signora Athens, το Yazhou, το Πλέστι Ζαχαροπλαστείο, το Ιcecube και το SCRY Coffee Bar θα ετοιμάζουν “ψαγμένα” πιάτα brunch, όπως bao buns, burgers, tacos, βάφλες και γλυκά, σε ένα brunch που υπόσχεται να μην αφήσει κανένα νηστικό, καθώς οι vegan επιλογές θα είναι πολλές.

tacos min

Το Brunch θα πλαισιώσει για δεύτερη φορά ένα Open Mic Session, σε συνεργασία με τον Pepper Radio 96.6.

Food lovers, παραδοσιακοί γευσιγνώστες, γείτονες και Αθηναίοι, αδράξτε την ευκαιρία και ελάτε στο “Λευκό” Pop up Brunch του Φεβρουαρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Περισσότερα στο www.agorakypselis.gr