Cook files - Free Sunday - Results from #60

Τάρτα πορτοκαλιού με ελβετική μαρέγκα

Μερίδες: 8 Χρόνος μαγειρέματος: 75 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά Για τη βάση: • 4,5-5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις που έχουμε κοσκινίσει • 1,5 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη •…

Τα μελομακάρονα της γιαγιάς

Μερίδες: περίπου 4 κιλά Χρόνος προετοιμασίας: 1,5-2 ώρες Ψήσιμο: περίπου 30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά Τα υγρά υλικά: • 500 γρ. ηλιέλαιο • 150 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο •…

Γεμιστή γαλοπούλα από τη Μέση Ανατολή

Μερίδες: 10-12 Χρόνος προετοιμασίας: 24 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 3 ώρες Βαθμός δυσκολίας: δύσκολο Υλικά: • 5-5,5 κιλά γαλοπούλα Για την άλμη: • 7,6 λίτρα νερό • 570 γρ. αλάτι •…

Νικόλας Ματσουρδέλης: Η FiveTwenty προωθεί τα προϊόντα των μικρών παραγωγών

Αφού τις τελευταίες δεκαετίες απολαύσαμε υπερπληθώρα προϊόντων και αγροτικών αγαθών, φαίνεται πως, παρά την οικονομική συγκυρία, αποκτήσαμε νέες καταναλωτικές συνήθειες που βάζουν την ποιότητα, την ηθική και τον σεβασμό στο…

Σούπα λάκσα με ψάρια και γαρίδες

Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά   Για τη βάση: • 1 μέτριο κρεμμύδι χοντροκομμένο • 4 μέτρια κόκκινα τσίλι χοντροκομμένα • 2 πόντοι φρέσκο τζίντζερ…

Κοτόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Μερίδες: 6 Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά: • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 3 φλιτζάνια πράσο κομμένο σε ροδέλες (το άσπρο μέρος μόνο) • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες…

Νέο μενού στο Galaxy Bar & Restaurant

Το φθινόπωρο, το Galaxy Bar & Restaurant στην κορυφή του Hilton μας υποδέχεται στον εσωτερικό, ζεστό του χώρο με την ίδια, εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στους φωτισμένους…