ATHENS BURGER FEST 2016: H μεγάλη γιορτή του Burger έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! - Free Sunday
ATHENS BURGER FEST 2016: H μεγάλη γιορτή του Burger έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

ATHENS BURGER FEST 2016: H μεγάλη γιορτή του Burger έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

 Στο πρώτο γαστρονομικό φεστιβαλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στο Burger μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και Burger Houses της Αθήνας θα σε περιμένουν σερβίροντας  για τρεις ημέρες τις δικές τους γευστικές προτάσεις!

Το κάθε Burger House έρχεται με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) με συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Athens Burger Fest! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο εξωτικούς συνδυασμούς.

Το lineup των Burger Houses που θα βρίσκεται στο χώρο αποτελείται από τα:
Brooklyn, The Taste Factory (Χαλάνδρι)
Αυθεντικές Νεοϋορκέζικες γεύσεις και ακαταμάχητες προτάσεις για επιδόρπια. Τhe taste factory is running!
Juicy Grill (Χολαργός)
Όταν στον κατάλογό σου έχεις burgers με ονόματα όπως “Bill Murray” και “Ari Gold” δε σε παίρνει να πέσεις χαμηλότερα από το «έπος» στον τομέα της γεύσης. Το Juicy Grill παίζει και λίγο ψηλότερα!
Queen Burger (Γλυφάδα)
To ιστορικότερο burger house της Αθήνας, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι ο παλιός είναι όντως αλλιώς!
Hot Hot Burger Bar (11 σημεία στην Αττική & Ηράκλειο Κρήτης)
Πόσες φορές έχεις αναζητήσει την vintage ατμόσφαιρα, τα κάδρα με τα pin-up girls και τα burgers του που γίνονται ανάρπαστα στις διάφορες γωνιές της πόλης; Το Hot Hot Burger Bar δε θα μπορούσε να λείπει από την παρέα μας!
Monster Burgers (Χολαργός)
Τα σπιτικά μπιφτέκια του Μοnster Βurger εκτός από λαχταριστά είναι και θεόρατα. Αντέχεις να τα βάλεις μαζί τους;
Mikaello (Γλυφάδα)
To νέο talk of the town της Γλυφάδας θα μας συστήσει την gourmet πλευρά του burger. Και ανυπομονούμε για αυτή τη γνωριμία!
ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ (Πειραιάς)
Το βλέπεις παντού στο Ιντερνέτ και σου τρέχουν τα σάλια αλλά ο Πειραιάς φαντάζει μίλια μακριά; Ε αφού δεν κατεβαίνεις εσύ, θα ανηφορίσει αυτό! Το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και τα πελώρια μπιφτεκόψωμά του που έχουν κάνει τους διαιτολόγους να κλαίνε, σε περιμένουν και καλό θα ήταν να έχεις γυμνάσει τα σαγόνια σου!
BullBust Burgers & Cocktails (Πειραιάς)
Αν και σχετικά νέο στο παιχνίδι, το BullΒust Βurgers & Cocktails έχει ήδη αγαπηθεί από τους Πειραιώτες (και όχι μόνο) για πολλούς λόγους. Βασικότερος απ’αυτούς, τα ζουμερά, χειροποίητα, ολόφρεσκα μπιφτέκια του!
The Big Kahuna Burger
Με τεράστια επιρροή από τα νησιά της Καραϊβικής, την Hawai, τηv Λατινική Αμερική αλλά και την Ασία και γεύσεις-αποστάγματα από τους πιο εξωτικούς προορισμούς, το Βig Kahuna Burger κάνει την εκκωφαντική παρθενική του εμφάνισή στο Burger Fest και σερβίρει μερικά απ' τα πιο gourmet burgers που τόλμησε κανείς να δοκιμάσει σ’ αυτήν την πόλη. Οι πρώτες ύλες του θα ξαφνιάσουν και θα ικανοποιήσουν και τους πιο διστακτικούς!

Το πλούσιο γευστικό menu θα πλαισιώσει το εξίσου πλούσιο lineup του live stage του Festival, αποτελούμενο από αγαπημένες μπάντες, DJs και stand-up comedians.
Πιο συγκεκριμένα: 
Την Παρασκευή 6 Μαΐου, πρώτη μέρα του Festival, θα εμφανιστούν οι Gadjo Dilo, Manouchedrome και οι DJ Snatch, Blast’em Bop και DJ Jeremy με τα DJ sets τους.
Το Σάββατο 7 Μαΐου θα εμφανιστούν τα Ημισκούμπρια, το SKG’s Dub Alliance με τον Νικήτα Xray Κλιντ και οι Bangies, θα απολαύσουμε DJ sets από τους Nick Zois, MCD, RSN και DJ Daddy ενώ θα εμφανιστούν και οι stand-up comedians Θωμάς Ζάμπρας, Διονύσης Ατζαράκης και Χρύσα Κατσαρίνη.
Τέλος, την Κυριακή 8 Μαΐου και τελευταία μέρα του Festival, live από τους Wedding Singers, Jaguar Bombs, George Zervos και Suit’em Up, DJ sets από την Λιάνα Μαστάθη και τον Σάκη Τσιτομενέα, ενώ θα εμφανιστούν οι stand-up comedians Βύρων Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης και Δημήτρης Χριστοφορίδης.


Στο χώρο του φεστιβαλ θα βρίσκεται και το αγαπημένο μας The Flea Market  ενώ τους Μικρούς μας Μπεργκερόφιλους θα υποδεχτούν οι Ξυπόλητοι Γίγαντες στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο. Μην ξεχνάμε βέβαια και το Μεγάλο Βραβείο του Καλύτερου Burger House της Αθήνας, που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Στο ταμείο του φεστιβάλ θα διατίθεται μόνο το εισιτήριο γενικής εισόδου των 5 ευρώ με αναψυκτικό ή μπύρα.

Το trailer του Athens Burger Fest ‘16: