Επιχειρηματικότητα στην οινοποιία - Free Sunday
Επιχειρηματικότητα στην οινοποιία

Επιχειρηματικότητα στην οινοποιία

Το πρόγραμμα, που ξεκινά στις 17 Φεβρουαρίου και θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες, έχει σκοπό να παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις μαζί με μια σύγχρονη, σφαιρική ματιά του επιχειρείν στον τομέα του Wine Business, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεωρίας και πρακτικών εφαρμογών.

Έμπειροι καθηγητές του Πανεπιστημίου καθώς και κορυφαία στελέχη  και επιχειρηματίες από το χώρο της οινοποιίας θα παρουσιάσουν νέες πρακτικές και case studies. Ανάμεσα τους οι: κ. Στέλιος Μπουτάρης από το Κτήμα Κυρ Γιάννη, κ. Φεδερίκος Λαζαρίδης από το Κτήμα Nico Lazaridi, κ. Άγγελος Ιατρίδης από το Κτήμα Άλφα και κ. Γιάννης Καρακάσης, Master of Wine θα καλύψουν θέματα όπως το αλκοόλ και τις ιδιαιτερότητες του, το marketing & το management στην oινοποιϊα, τις εξαγωγές & τους τρόπους προώθησης του οίνου στο εξωτερικό κ.ο.κ.

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του ΜΒΑ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων οινοποιίας, στελέχη διαφημιστικών εταιριών με πελάτες από τον κλάδο, οινοποιούς, μελλοντικούς οινοποιούς, wine bloggers/vloggers & δημοσιογράφους και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ασχοληθεί στον εν λόγω κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το http://kek.aueb.gr/el/normal/Program/10/ViewProgram