Σεμινάριο οινογνωσίας από το Botilia.gr και το A for Athens - Free Sunday
Σεμινάριο οινογνωσίας από το Botilia.gr και το A for Athens

Σεμινάριο οινογνωσίας από το Botilia.gr και το A for Athens

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου κύκλου του Wine Insiders, o νέος κύκλος του πρωτότυπου οινικού σεμιναρίου επιστρέφει στις 14 Φεβρουαρίου.

Το botilia.gr σε συνεργασία με το A for Athens διοργανώνουν σειρά σεμιναρίων οινογνωσίας με σκοπό να μάθεις με τον πιο ψυχαγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο τα μυστικά του κρασιού. Ο βραβευμένος Sommelier Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και η ομάδα του botilia.gr θα σε κάνουν να αγαπήσεις το κρασί ακόμη περισσότερο, εμπλουτίζοντας παράλληλα σημαντικά τις γνώσεις σου στη γευστική δοκιμή, τις ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες, τα terroir, τις μεθόδους οινοποίησης και το food pairing.

Το σεμινάριο διαρκεί 5 εβδομάδες και πραγματοποιείται στον πρότυπο γευσιγνωστικό χώρο του botilia.gr κάθε Τετάρτη στις 19:00, ενώ θα ολοκληρωθεί στο Wine Bar του A for Athens με ειδικό μάθημα συνδυασμού κρασιού με φαγητό.

Στα 2ωρα μαθήματα, θα εμβαθύνεις στον κόσμο του κρασιού σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο, έχοντας στο τέλος του κύκλου δοκιμάσει δεκάδες εξαιρετικά κρασιά από τον ελληνικό και το παγκόσμιο αμπελώνα.

Μάθε τα μυστικά και γίνε και εσύ Wine Insider!

Το κόστος συμμετοχής είναι 180 € και οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 211 8508688.

Wine Insiders

Σεμινάριο Οινογνωσίας

Έναρξη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου
Διάρκεια 5 εβδομάδες

Botilia.gr

Λυκούργου 235 Γ2, Καλλιθέα

A for Athens

Μιαούλη 2, Μοναστηράκι