Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό για μια ξεχωριστή βραδιά Τσικνοπέμπτης με πλούσιο μπουφέ από…
Η Τσικνοπέμπτη αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή για τους λάτρεις του κρέατος και η Yoleni’s δε θα μπορούσε παρά να τιμήσει δεόντως την ημέρα αυτή! Ο μεγαλύτερος πολυχώρος εξερεύνησης ελληνικών γεύσεων στην Αθήνα προσκαλεί…
Μετά από την περσινή επιτυχία της επαναλαμβάνεται φέτος για 4η φορά η εκδήλωση γευστικής δοκιμής ελληνικών αποσταγμάτων και ηδύποτων «Ελληνικό Απόσταγμα», την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αίγλη Ζαππείου. Στο…
Έχουν μείνει εδώ και 10 μέρες 2 κομμάτια βασιλόπιτα, 7 μελομακάρονα, 12 κουραμπιέδες (ως γνωστόν στο παιχνίδι κουραμπιέδες VS μελομακάρονα κερδίζουν τα δεύτερα) και κάτι μπισκοτάκια δεντράκια να μας θυμίζουν…
Ο καιρός κρύωσε, οι γιορτές έφτασαν και ο βασιλιάς είναι κόκκινος! Σήμερα σας προτείνουμε κόκκινα απ’ όλη την Ελλάδα που μπορούν όχι μόνο να συντροφέψουν αλλά και να απογειώσουν…
Το T.A.F. / the art foundation στο πλαίσιο της τρέχουσας ομαδικής έκθεσης First come first served φιλοξενεί την ομιλία του Χάρη Τζαννή food editor, μέλους και συνεργάτη της Sustainable Food…
Όπως κάθε χρόνο, ο Ivan Ottaviani και το gourmet βόρειο-ιταλικό εστιατόριο SALE & PEPE στο Κολωνάκι, υποδέχονται τη Λευκή και Μαύρη τρούφα - το διαμάντι της Ιταλικής γης -σε…
Ο Φίλιππος Κούτρας, ιδρυτής του Estiatoria.gr, ηγείται μίας από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες των τελευταίων ετών στην Ελλάδα και μιλάει γι’ αυτό στην FS. Κύριε Κούτρα, έχοντας διανύσει μια πετυχημένη διαδρομή…
Αυτή τη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, διοργανώνεται για 4η φορά η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, με ώρες λειτουργίας 12:00 – 20:00. Συμμετέχουν 30 από τα…
Τσίλι κον κάρνε (Chili ή chile con carne) τουτέστιν κρέας με πιπεριές τσίλι. Λέγεται ότι η πρώτη συνταγή παρεμφερής με το τσίλι κον κάρνε που τρώμε σήμερα, δημιουργήθηκε κάπου στο…