Μία απλή σοκολατένια και δροσερή συνταγή που σερβίρεται άνετα και σε δείπνο με φίλους. Μισή κούπα νερό 50 γραμ. ζάχαρη 200 γραμ. κουβερτούρα 1 κουταλιά κονιάκ ή λικέρ πορτοκάλι 300…
«Φαγητό της παρηγοριάς», comfort food, δηλαδή αποκαλούν οι αμερικανοί το τηγανητό κοτόπουλο. Αυτό το τρυφερό μπουτάκι ή στήθος με την χρυσή κρούστα που μόνο σε fast food μπορείτε να απολαύσετε;…
Η θηραϊκή γη (κίσσηρις), το αυξημένο ποσοστό άμμου και η σχεδόν πλήρης απουσία νερού και οργανικών ουσιών χαρακτηρίζουν τα εδάφη της Σαντορίνης. Το χαμηλό ύψος βροχής, με σχεδόν πλήρη απουσία…
Ένα από τα πιο νόστιμα και εύκολα βραδινά σνακ για να απολαύσετε μαζί με κρύο κρασί και καλή παρέα. Το βασικό υλικό είναι οι φρέσκες και μυρωδάτες ντομάτες που έχουν…
Ένα εύκολο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου που έρχονται. Τρώγεται και σαν απογευματινό σνακ για να πάρετε δυνάμεις μετά τις πολλές ώρες στην παραλία. Θα χρειαστείτε τα εξής...…
Με ρίζες στον ηφαιστειακό αμπελώνα της Σαντορίνης και παράδοση από το 1952, ο Αρτέμης Καραμολέγκος ξεκινά το 2003 μια πορεία στ’ αστέρια. Δεν υπερβάλλουμε, αφού τα βραβεία διαδέχονται το ένα…
Με πάνω από ένα χρόνο επιτυχίας, η καλαματιανή Βασιλική Πιερρακέα διατηρεί τη “Vasiliki Kouzina” στην καρδιά του Μιλάνου, αγαπημένο στέκι πλέον για τους Μιλανέζους, λάτρεις της ελληνικής κουζίνας και φιλοσοφίας, και όχι μόνο.…
Στο Bios.Home Kitchen ετοιμάζεται ένα ιδιαίτερο pop up dinner event με την αφιχθείσα από την Καλιφόρνια Sharon Brenner του site ‘Records in the Den’. Η Sharon θα μας παρουσιάσει ένα…
Το χρώμα, το άρωμα, η αίσθηση του Αιγαίου. Το καλοκαίρι το ίδιο. Οκτώ κρασιά που στη σύνθεσή τους έχουν το Αιγαίο πέλαγος. Αυτά διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε, για να συνοδεύσετε…
Το καλοκαίρι έφτασε, τα μπάνια ξεκίνησαν αν η δίαιτα δεν πέτυχε δεν πειράζει από του χρόνου πάλι, τώρα δεν προλαβαίνετε είναι αργά. Για παρηγοριά λοιπόν σας έχουμε το καλύτερο, γαλλικό…