Taste Files - Free Sunday - Results from #20

Το νέο Menu στο εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας φέρνει ξανά γύρω από το τραπέζι, στο ELEFSINA HOTEL

Υπό την σκέπη των τεσσάρων αστέρων του ξενοδοχείου ELEFSINA HOTEL, το εστιατόριο ΤΟ ΣΤΑΧΥ μας παρουσιάζει το ανανεωμένο του μενού δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου και μας συγκεντρώνει ξανά γύρω από…

Ανοίγει Taverna στο Bios

Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios. H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιουργήσανε την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το…

Η δεξιοτεχνία του World Class Fine Drinking

Το World Class Fine Drinking διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά στην Αθήνα και φέρνει ένα concept νέο και πολύ ιδιαίτερο.  Φέτος ο παγκόσμιος θεσμός μύησης στη φιλοσοφία και κουλτούρα του ποιοτικού ποτού ακολουθεί έναν διαφορετικό…

Απονομή βραβείων και γευσιγνωσία των βραβευμένων ελαιολάδων του Athena

Η αυλαία για το διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Athena 2018» έπεσε το Σάββατο 28 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο με την τελετή απονομής και μία άκρως επιτυχημένη και ουσιώδη γευσιγνωστική παρουσίαση των…

Ταυϋλανδέζικο street good στην Κηφισιά

Μετά από διακοπή πολλών μηνών το πιο αγαπημένο street food party επιστρέφει με μία ολοήμερη «πρωτοχρονιάτικη» extravaganza την Κυριακή 22 Απριλίου, ημέρα της Ταϊλανδέζικης πρωτοχρονιάς, της Songkran . Κάθε χρόνο…

Ο διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου της Ελλάδας διεξήχθη με επιτυχία στους Δελφούς

Με τη συμμετοχή 359 δειγμάτων (+22% σε σχέση με πέρυσι) ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αξιολόγησης του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου «Athena International Olive Oil Competition» (ATHIOOC) που φέτος έλαβε χώρα στους Δελφούς,…