Με αέρα Ανατολής και πρώτη ύλη από το Αιγαίο, ένα πιάτο που δύσκολα απογοητεύει. Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά: • 750 γρ. φιλέτο ψάρι…
Φέτος το Πάσχα, δεν χρειάζεται να φύγετε από την Αθήνα. Αναζητήστε γραφικά εκκλησάκια και γειτονιές, όπου ακόμα τηρούνται οι παραδόσεις, και επιλέξτε το εστιατόριο Βυζαντινό του Hilton για παραδοσιακές γευστικές…
Μερίδες: 8 Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά Για τη βάση: • 275 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 200 γρ. βούτυρο κομμένο…
Το Κάμπσα είναι παραδοσιακό φαγητό που πάντα στη βάση του έχει ρύζι και συνοδεύεται με διάφορες σάλτσες και κρέατα. Συνήθως το φτιάχνουμε σε γιορτές και τραπέζια και είναι πολύ ωραία…
Μία συνταγή από το Καμερούν που αναδεικνύει τη χαμένη φήμη της αφρικανικής κουζίνας. Της Abir Wazzan* Μερίδες: 4-6 Χρόνος μαγειρέματος: 1,5 ώρες περίπου Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά: • 1…
Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό για μια βραδιά Τσικνοπέμπτης με ζωντανή μουσική και έναν πλούσιο…
Μετά την υπερκατανάλωση φαγητού στις γιορτές, αυτή η συνταγή είναι ό,τι πρέπει για detox. Μια εκδοχή με twist στην αυθεντική συνταγή, δημιουργία της αδελφής μου Amira El Wazzan που ήθελε…