6 φωτογραφίες με το hashtag #greece - Free Sunday
6 φωτογραφίες με το hashtag #greece

6 φωτογραφίες με το hashtag #greece

Κάναμε μια έρευνα στο  εξωστρεφές Instagram πληκτρολογώντας #greece και αυτές είναι οι έξι δημοφιλέστερες φωτογραφίες.

 

 

Το μαύρο μικροσκοπικό μου μαγιό. Ευχαριστώ @mariamatsouka.gr #swimwear #black #fashion #style

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) στις

Η Μάρθα Κορινθίου δοκιμάζει το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό που σχεδίασε η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία και μέσα σε δύο ώρες συγκεντρώνει 12.500 likes. Άδικα; 

 

Can't beat a Greek street ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACK MORRIS (@doyoutravel) στις

 

Ο 26χρονος Jack Morris και η 24χρονη Lauren Bullen έχουν κατακτήσει το Instagram με τις αναρτήσεις τους. Δουλειά τους είναι να κάνουν διακοπές και να κερδίζουν χιλιάδες δολάρια από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο λογαριασμό τους. Οι δύο travel bloggers γνωρίστηκαν πέρσι στα νησιά Fiji κι από τότε κάνουν το γύρω του κόσμου μαζί. Στις φωτογραφίες τους διαφημίζουν προϊόντα και στη συνέχεια τις ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Το υψηλότερο ποσό που έχουν λάβει για μια και μόνο φωτογραφία είναι τα 9.000 δολάρια για τον Morris και τα 7.500 δολάρια για την Bullen. Τον λογαριασμό του Morris ακολουθούν 2,6 εκατομμύρια χρήστες, ενώ αυτόν της Lauren, 1,8 εκατομμύρια. Η φωτογραφία του Morris από την Σαντορίνη είχε 28,939 likes σε μία ώρα.

 

JUMPING WITH MY FANS, deal with it ??? #greece #besttime #obozymuzycznezdawidemkwiatkowskim

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dawid Kwiatkowski (@kwiatkowsky) στις

Ο Dawid Kwiatkowski είναι ο Πολωνός Justin Bieber και βρίσκεται στην Ελλάδα με την παρέα του. Οι φωτογραφίες του με βουτιές στο Αιγαίο μέσα σε μια ώρα είχαν 11,356 likes.

 

☀️? ?Life is always better at the beach!! Sol e praia.. ahhh como é bom✌️!! #greece #vacation #beach #life #summer #vibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izabel Goulart (@izabelgoulart) στις

Η Izabel Goulart είναι από την Βραζιλία και είναι μοντέλο και ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret. Έχει 3,7 εκ ακολούθους και η φωτογραφία της από την Μύκονο χθες είχε 97,617 Likes.

Ο Mehmet Sert είναι τούρκος ταξιδιωτικός φωτογράφος και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα. Αφού πέρασε από τα Μετέωρα και εντυπωσιάστηκε από τον Ισθμό της Κορίνθου έπιασε Ιόνια. Πρώτος σταθμός η Κεφαλονιά για να καταλήξει Ζάκυνθο και φυσικά στο περίφημο Ναυάγιο. Η φωτογραφία συγκέντρωσε 5,804 likes σε μια ώρα.

 

#amorgos #paradise #sea #rocks #greece #liveyourmythingreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baklesi Lila (@baklesi_lila) στις

Η νεαρή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά Ταμάμ, βρέθηκε στην παραλία Αγία Άννα στην Αμοργό και μέσα σε μια ώρα συγκέντρωσε 4,872 likes.