Τα πιο ωραία beach bar του κόσμου και της Ελλάδας - Free Sunday
Τα πιο ωραία beach bar του κόσμου και της Ελλάδας

Τα πιο ωραία beach bar του κόσμου και της Ελλάδας

Buza Bar, Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Croatia min

Οι fans του Game Of Thrones θα το λατρέψουν αφού αποτελεί το φυσικό ντεκόρ για πολλά από τα γυρίσματα της επικής σειράς.

Baba Nest Πουκέτ, Thailand, Ταϋλάνδη

Thailand min

Το Baba nest beach bar μοιάζει με ένα κατάστρωμα διάσπαρτο με μαξιλάρες και χαμηλά τραπέζια. Περιβάλλεται από μια πισίνα υπερχείλισης που δίνει στους λουόμενους και τους επισκέπτες την ψευδαίσθηση ότι επιπλέουν μεταξύ της θάλασσας και του ουρανού, ενώ απολαμβάνουν απολαμβάνεις θέα 360 μοιρών στα νησιά Πουκέ, τα γύρω νησιά και τη θάλασσα Andaman. Cloud 9, Mamanuca Islands, Φίτζι Το μπαρ που κυριολεκτικά επιπλέει. Δεν είναι σκάφος, δεν είναι κότερο. Σε δυο ορόφους θα βρείτε DJ, bar, ξαπλώστρες και jet ski για να κάνετε τις βόλτες σας.

Rick's Cafe in Negril, Τζαμάικα

τζαμαικα min

Σκαρφαλωμένο στα βράχια προσφέρει θέα, ηλιοβασίλεμα ενώ συχνά οργανώνονται διεθνείς αγώνες cliff diving.

Dune Preserve, Ανγκουίλα, Βρετανικά Νησιά Δυτικών Ινδιών

anguila min

Έχει φτιαχτεί από απομεινάρια ναυαγίων, ξύλα αγωνιστικών σκαφών που ξέβρασε το κύμα και κοχύλια. Ανήκει στον Bankie Banx, που μιλάει με ρίμες και μουσική και σε διδάσκει όχι μόνο πως να φτιάξεις μια βάρκα, αλλά πως να φτιάξεις τη ζωή σου και να νιώθεις ήρεμος και ευτυχισμένος με λίγα και ουσιαστικά πράγματα. Εδώ δεν μπορείς να ξενυχτήσεις. Το Dune είναι ανοικτό μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και κλείνει την πόρτα του την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Το μπαρ του Μπάμπη, Κάλυμνος

kalymnos min

Οι ανταποκριτές του CNNgo το ψήφισαν στην 5η θέση με τα καλύτερα beach bar του κόσμου. Βρίσκεται στην παραλία Μυρτιές της Καλύμνου. Μπορείτε να κολυμπήσετε στην παραλία, να φάτε ένα πλούσιο ελληνικό πρωινό, να συνδεθείτε δωρεάν στο Internet, να δοκιμάστε πολλές διαφορετικές μπύρες, να απολαύσετε τον ύπνο σας στις ξαπλώστρες μακριά από τον θόρυβο, να επιβιβαστείτε σε μια βάρκα για να κάνετε βόλτα στο νησί της Τελένδου και να μαγευτείτε από το ηλιοβασίλεμα, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά της Μεσογείου.

Cameo island bar, Ζάκυνθος

cameo island min

Πρόκειται για ένα μικρό ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο λιμάνι του Αγίου Σώστη. Στο παρελθόν ήταν μέρος της ηπειρωτικής χώρας, αλλά μετά από ένα σεισμό διαχωρίστηκε. Συνδέεται με τη στεριά μέσω μιας μικρής ξύλινη γέφυρα. Το beach bar είναι μικρό, αλλά πολύ δημοφιλής. Αξίζει να το επισκεφθείτε για την υπέροχη θέα, μην περιμένετε πολυτέλειες όλα είναι απλά, ένας καφές, μια μπύρα και αυτή η θάλασσα.

Υδρονέτα, Ύδρα

υδρα min

Η Υδρονέτα είναι μια επίσης βραχώδης παραλία που βρίσκεται δίπλα στην Σπηλιά, κάτω από τα χαρακτηριστικά κανόνια του κάστρου της Ύδρας και, σύμφωνα με τους φανατικούς θαυμαστές του νησιού είναι το ωραιότερο σημείο του τόπου. Στην πραγματικότητα πρόκειται για επίπεδες επιφάνειες από τσιμέντο πάνω στα βράχια, δίπλα στα βαθιά νερά, που επιτρέπουν στους επισκέπτες να κάνουν ηλιοθεραπεία. Το φημισμένο Υδρονέτα cafe bar μοιάζει κρεμασμένο στα βράχια της ακτής και αποτελεί ιδανική επιλογή για έναν παγωμένο καφέ ή το φημισμένο Daquiri φραουλα με θέα στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού, ανάμεσα στις βουτιές σας. Νερόμυλος, Χανιά Χρωματιστά cocktails, διονυσιακοί ρυθμοί, νεαρόκοσμος, πισίνα με υδρομασάζ, καθίσματα μέσα στο νερό και δυνατά events με διάσημους Djs στην πολύβουη παραλία του Πλατανιά.

Νερόμυλος, Χανιά

χανια min

Χρωματιστά cocktails, διονυσιακοί ρυθμοί, νεαρόκοσμος, πισίνα με υδρομασάζ, καθίσματα μέσα στο νερό και δυνατά events με διάσημους Djs στην πολύβουη παραλία του Πλατανιά.

 

Rick's Cafe in Negril, Τζαμάικα

τζαμαικα min

Σκαρφαλωμένο στα βράχια προσφέρει θέα, ηλιοβασίλεμα ενώ συχνά οργανώνονται διεθνείς αγώνες cliff diving.

 

Dune Preserve, Ανγκουίλα, Βρετανικά Νησιά Δυτικών Ινδιών

anguila min

Έχει φτιαχτεί από απομεινάρια ναυαγίων, ξύλα αγωνιστικών σκαφών που ξέβρασε το κύμα και κοχύλια. Ανήκει στον Bankie Banx, που μιλάει με ρίμες και μουσική και σε διδάσκει όχι μόνο πως να φτιάξεις μια βάρκα, αλλά πως να φτιάξεις τη ζωή σου και να νιώθεις ήρεμος και ευτυχισμένος με λίγα και ουσιαστικά πράγματα. Εδώ δεν μπορείς να ξενυχτήσεις. Το Dune είναι ανοικτό μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και κλείνει την πόρτα του την ώρα του ηλιοβασιλέματος.