Το Archipelagos Luxury Hotel στη Μύκονο στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου - Free Sunday
Το Archipelagos Luxury Hotel στη Μύκονο στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Archipelagos Luxury Hotel στη Μύκονο στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου

Tο Archipelagos Luxury Hotel στη Μύκονο, συνεργαζόμενο ξενοδοχείο της HotelBrain, ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveler, ως 9ο καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, ως 4ο καλύτερο ξενοδοχείο στην Ευρώπη και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ελληνικής λίστας, αφού ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα.

1 min

Το έγκριτο ταξιδιωτικό περιοδικό ζήτησε και φέτος από τους αναγνώστες του να αξιολογήσουν τα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο και να επιλέξουν τα καλύτερα για την απονομή των Reader's Choice Awards.

2 min

Η προσήλωση στις αρχές της αυθεντικότητας και της ελληνικής φιλοξενίας, καθώς και το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης που το προσωπικό του ξενοδοχείου προσφέρει σταθερά, έφεραν το Archipelagos Luxury Hotel στην κορυφή των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο.

3 min

Το ξενοδοχείο Archipelagos έχει μακρά ιστορία στο νησί των Ανέμων. Η αγάπη, το μεράκι και η φιλοσοφία του ιδρυτή του, έχουν μεταλαμπαδευτεί στη νεότερη γενιά, η οποία με γνώμονα την αυθεντικότητα και την παράδοση βελτιώνει συνεχώς τις εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες της χώρας μας. Αυτή είναι η ψυχή του Archipelagos, η παραδοσιακή έκφραση της Μυκονιάτικης φιλοξενίας. Με εφόδια τα ήθη και έθιμα του νησιού, τη γαστρονομία του, την αρχιτεκτονική του, και τις αξίες των παραδόσεων και της οικογένειας, το ξενοδοχείο ανανεώνεται διαρκώς για να προσφέρει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες του.

4 min

Η Τόνια Παναγοπούλου, ιδιοκτήτρια και Γενική Διευθύντρια του ξενοδοχείου, δήλωσε σχετικά: «Στο ξενοδοχείο Archipelagos αναβιώνουμε την ουσία της Ελληνικής φιλοξενίας, που είναι απλή, γνήσια, αληθινή και ουσιαστική. Νιώθουμε περήφανοι που οι πελάτες μας, μας αντάμειψαν με αυτό το σπουδαίο βραβείο, ενδεικτικό της μνήμης των συναισθημάτων που βίωσαν κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πολύ!».

5 min

6 min