10 φωτογραφίες που θα σας κάνουν να θέλετε να επισκεφτείτε την Νορβηγία - Free Sunday
10 φωτογραφίες που θα σας κάνουν να θέλετε να επισκεφτείτε την Νορβηγία

10 φωτογραφίες που θα σας κάνουν να θέλετε να επισκεφτείτε την Νορβηγία

Φιόρδ, παγετώνες, βόρειο σέλας, Μουνχ είναι μόνο μερικά από τα ταξιδιωτικά trademarks της Νορβηγίας. Η χώρα μοιράζεται ανάμεσα στους πολύ διαφορετικούς μεταξύ του Βορρά και Νότο: από τη μία το βορειότερο άκρο της επαρχίας Finnmark, όπου θα δείτε το βόρειο σέλας, τον ήλιο του μεσονυκτίου και την πρωτεύουσα του αρκτικού κύκλου Tromso (ή αλλιώς Παρίσι του Βορρά) και από την άλλη το νοτιότερο Kristiansand, ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών των Νορβηγών, με τα γραφικά νησάκια – ό,τι πρέπει για ιστιοπλοΐα. Η χώρα φημίζεται για τα φιόρδ της, τα οποία απλώνονται σε 2.000 χλμ. κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού και προσφέρονται για ιστιοπλοΐα.Το εθνικό πάρκο Jotunheimen είναι ένας από τους top προορισμούς για φυσιολάτρες με περιπατητικές διαδρομές που περνούν από λίμνες, καταρράκτες και παγετώνες.

Η Νορβηγία είναι ένας προορισμός… ζωής και ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, είναι εξαιρετικά απλός: πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με εκπληκτική φύση και όμορφες πόλεις.

Θέλετε αποδείξεις;

Ιδού δέκα:

 

#photo #photos #reflexion #pic #pics #picture #pictures #snapshot #art #beautiful #instagood #reflexiones #narvik #norway #color #all_shots #exposure #composition #montagne

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Music Production / Video Clips (@bionicstudio) στις

 

Beautiful Norway ?? #hiking#hikingadventures#hikingtheglobe#hikingtheworld#world#mountains#norway

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HikingTheGlobe (@hiwtma) στις