Εγκαίνια για την πρώτη ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων - Free Sunday
Εγκαίνια για την πρώτη ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Εγκαίνια για την πρώτη ομαδική έκθεση του Aria Concept Store στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Έχοντας καταφέρει να μετατραπεί στον απόλυτο πόλο έλξης για κάθε φιλότεχνο επισκέπτη της Παλιάς Πόλης των Χανίων, το Aria Concept Store (Αγγέλου 7, Παλιό Λιμάνι, Χανιά, Τ.Κ.) εγκαινιάζει στις 28 Απριλίου 2018 την πρώτη ομαδική του έκθεση με τίτλο «Το Λιμάνι», υπό την επιμέλεια της ιστορικού τέχνης κ. Μαρίας Μιγάδη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 20 Μάϊου 2018, εννιά επιλεγμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν, με τον ιδιαίτερο και εκρηκτικό τους τρόπο, τρεις πίνακες ζωγραφικής υπό τη θεματική «Το Λιμάνι». Τα τριάντα, συνολικά, ζωγραφικά έργα που θα παρουσιαστούν στον φιλόξενο χώρο του Aria Concept Store συνδιαλέγονται μεταξύ τους, συνθέτοντας ένα αρμονικό και συνάμα δυναμικό αποτέλεσμα!

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι ακόλουθοι: Αντσακλή Ζέττα, Ασημακόπουλος Γιάννης, Βατανίδης Στάθης, Δημητρακοπούλου Τάνια, Διακουμής Σταύρος, Παπαδάκη Γεύσω, Πετροπούλου Σοφία, Πολιτοπούλου Ελένη και Σάμιος Παύλος.

Σχετικά με την έκθεση, η ιστορικός τέχνης κ. Μαρία Μιγάδη δήλωσε: «Ευελπιστούμε ότι η πολύπλευρη και καθαρή εικαστική γραφή των καλλιτεχνών θα μιλήσει στην ψυχή κάθε επισκέπτη και θα εμπνεύσει ενδιαφέροντες και ουσιαστικούς διαλόγους με αφορμή μια ξεχωριστή οπτική γωνία της χώρας μας».

Το Aria Concept Store είναι ένας μοναδικός χώρος τέχνης και υψηλής αισθητικής που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την ανάδειξη του έργου σύγχρονων καλλιτεχνών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό οι οποίοι αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση. Επενδύοντας στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της Κρήτης και σε συνεργασία με κορυφαία brands, όπως το κατάστημα ειδών Τέχνης του Μουσείου Μπενάκη, το αυθεντικό Al Hammam αλλά και η εταιρεία  Martix Fine Art Advisory Business, το Aria Concept Store αποτελεί συνέχεια του ανθρωποκεντρικού οράματος των Aria Hotels για βιώσιμη ανάπτυξη που σέβεται και παράλληλα προάγει τον πολιτισμό.