Αγκίστρι: ο διπλανός παράδεισος - Free Sunday
Αγκίστρι: ο διπλανός παράδεισος

Αγκίστρι: ο διπλανός παράδεισος

Μιάμιση ώρα απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά, ή 55 λεπτά με το ιπτάμενο, το Αγκίστρι είναι ό,τι πρέπει για διακοπές… ημερήσιες. Η περίφημη Χαλικιάδα, που απέχει περί τα 15 λεπτά περπάτημα από το λιμάνι, φημίζεται για το πιο εξωτικό τοπίο του Σαρωνικού: κρυστάλλινα νερά και επιβλητικά βράχια να τα κορνιζάρουν. Αν έρθετε εδώ με τα πιτσιρίκια, φύγατε για Σκάλα, τη μεγάλη οργανωμένη αμμουδιά κοντά στο λιμάνι, με τα ρηχά ζεστά νερά και τα ταβερνάκια σε απόσταση βολής.

Αν είστε φαν της ποδηλατάδας, τότε μπορείτε να φτάσετε μετά από περίπου ένα εικοσάλεπτο ποδηλασίας στη Μικρή και τη Μεγάλη Δραγωνέρα, με τα πεύκα που φτάνουν σχεδόν ως το κύμα.

Πριν πάρετε το δρόμο της επιστροφής, θα χαλαρώσετε στα café του λιμανιού και του Μύλου και θα χορτάσετε όπως πρέπει (το στομάχι σας) με τα μαγειρευτά της Αλκυόνης και το… μάτι σας με το ηλιοβασίλεμα από τα Λιμενάρια.

 

When in an hour away from Athens paradise. #agkistri#islad#islander#greece#mygreece#myview#tb#nature#explore #getaway#vacay#vsco#sea#firstswim#may#summer#instalifo#magical#aponisos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Papadatou (@elpaki_) στις

 

#greece #island #agkistri #colors #summermood #holidays #relaxation #tbt ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charoula Athanassiou (@c.athanassiou) στις

 

#greece #island #agkistri #colors #summermood #holidays #relaxation #tbt ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charoula Athanassiou (@c.athanassiou) στις

 

Angistri, meravigliosa isola dell'arcipelago Argosaronico. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Scopri la vera Grecia sul nostro sito web ISOLE-GRECHE.com (link nel profilo) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ . . . . . . ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #viaggi #viaggio #viaggiare #sempreingiro #amoviaggiare #viaggiaresempre #valigia #inviaggio #inpartenza #partenza #partire #destinazione #turistando #ingiroperilmondo #siviaggiare #turistipercaso #viaggiarechepassione #viaggiatore #viaggiatori #viaggiando #turismo #estate #spiagge #vacanze #vacanza #vogliadiestate #vogliadimare #estate2018 #vacanze2018 #vacanza2018 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ISOLE-GRECHE.com ???? (@isolegrechecom) στις

 

#agkistri #greek_islands #greece #greek_beauty #sailingboat #landscape #seaside #port #photography #photos #pictures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Giannopoulos (@g.vasilis79) στις

 

Mind the dack #becarefulthedack #agkistri #vacation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie (@sophie_detsi) στις